Quantcast

Poruke posetilaca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da biste poslali poruku posetioca potrebno je da posetite profil korisnika kome želite da pošaljete poruku. To možete uraditi na bilo kojoj temi na forumu levim klikom na avatar ili levim klikom na korisničko ime, posle čega je potrebno odabrati opciju Pogledaj profil

profilur.jpg


Kada udjete na korisnikov profil videćete prozor za slanje poruka. Otkucajte tekst poruke i pritisnite dugme "Pošalji poruku".

profilzu.jpg


Sve poruke koje ste razmenili sa jednim korisnikom možete pogledati pritiskom na dugme Pregledaj diskusiju koje se nalazi iznad bilo koje poruke koju ste primili od tog korisnika.

Napomene : Imajte u vidi da ove poruke mogu da vide i drugi korisnci koji posete vaš profil, osim ako niste drugačije podeseli privatnost profila.
 
Poslednja izmena:

gibica

Veoma poznat
Poruka
14.856
Za podešavanje privatnosti profila idite na Korisnički profil, pa u meniju sa leve strane odaberite opciju Privatnost profila
Ukoliko želite da ograničite uvid u poruke posetilaca, izaberite iz padajućeg menija grupu korisnika kojima je uvid u poruke dopušten.

Za podešavanje poruka posetilaca idite na Korisnički profil, pa u meniju sa leve strane odaberite opciju Opšta podešavanja i pronađite deo koji se odnosi na poruke posetilaca:

profilw.jpg


Ako ne želite da primate poruke posetilaca označite opciju Onemogući poruke posetilaca
Ako želite da primate poruke samo od moderatora i korisnika koji se nalaze na listi vaših kontakta odaberite opciju Ograniči primanje poruka posetilaca na moderatore i svoje kontakte.
Kada označite željene opcije pritisnite dugme
profilp.jpg
koje se nalazi na dnu stranice u desnom čošku.
 

Boki

Buduća legenda
Poruka
25.490
Da biste odgovorili na poruku u profilu, potrebno je da:


1) Kliknete na opciju "Pregledaj diskusiju", poruke na koju zelite odgovoriti...

boris1f1.jpg


2) Kad se nadjete na novoj stranici:

boris2.jpg


I vasa poruka ce se pojaviti u profilu korisnika na ciju poruku ste htjeli odgovoriti.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.