Poruka za sve Srbe koji nemaju nista protiv da se prizna Kosovo

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.719
Svaki Srbin ko zeli ili nema nista protiv da se prizna Kosovo neka zna da su za Kosovo zivote dali 1999 godine na hiljade mladica od 18 ili 20 godina !!!! I da li bi mogli da pogledaju u oci majke i oceve tih poginulih mladica? I neka napisu ovde koliko su to dobili para iz americkih i zapadnih ambasada da se pljuje na grobove palih svojih sunarodnika za njegovu otadzbinu i Kosovo?

КОШАРКАШИ СРБИЈЕ И ЈУНАЦИ СА КОШАРА ЗАЈЕДНО - ПОКАЗАЛИ ШТА ЈЕ ЉУБАВ ПРЕМА ОТАЏБИНИ !

67417628_2295266147261243_1033754621912285184_o.jpg

Heroji su ginuli braneći granice svoje domovine, ne napadajući nekog drugog, liberalna đubrad bi da potre sve što je patriotski ali narod nije nivo amebe, pamti unatoč trudu svih tih koji se upiru od žena u crnom i raznih NVO do predstavnika političkih partija. Ponosan sam na te sportiste koji su za i uz narod.
Ne znam, ja nisam za klero-nacizam.

Ne znam, ja nisam za klero-nacizam.
A šta je po tebi klero nacistički u ostupku odbrane domovine? Šta je po tebi klero nacistički u stavu igrača i stručnog štaba naše košarkaške reprezentacije?
Da li je država Srbija trebala da pospe cvećem put zločincima iz NATO ili ovim teroristima iz OVK? Sa teroristima se svuda u svetu postupa na isti način, što bi mi bili iznimka? I ta braća Bitići sz došli iz pripizdine da učestvuju u OVK u terorizmu. Šta traži strani državljanin u našoj zemlji (a da nije legalno ušao i da m je odobren boravak)? Kako se u USA obračunavaju sa teroristima? Šta su uradili nakon 11.09.?
Ti zaparavo i najviše zastupaš stavove klero nacizma braneći one koji su na nacionalizmu jahali u separatizmu pri izdvajanju (nasilnom) iz SFRJ.

Svaki Srbin ko zeli ili nema nista protiv da se prizna Kosovo neka zna da su za Kosovo zivote dali 1999 godine na hiljade mladica od 18 ili 20 godina !!!! I da li bi mogli da pogledaju u oci majke i oceve tih poginulih mladica? I neka napisu ovde koliko su to dobili para iz americkih i zapadnih ambasada da se pljuje na grobove palih svojih sunarodnika za njegovu otadzbinu i Kosovo?

КОШАРКАШИ СРБИЈЕ И ЈУНАЦИ СА КОШАРА ЗАЈЕДНО - ПОКАЗАЛИ ШТА ЈЕ ЉУБАВ ПРЕМА ОТАЏБИНИ !

67417628_2295266147261243_1033754621912285184_o.jpg
Па наравно- КОШАРКАШИ СУ УЗ НАРОД..... а поједине труле јајаре које уопште нису Срби или су из некаквих мешаних бракова - веома добро плаћени од страних служби покушавају да направе раздор у народу.......али од тога неће бити ништа...

Šta ću ti ja, pa oni su sami sebe tako zvali... sad su sva ta plemena "Albanci".

To je za mene čista poliička stvar
Tačno je da oni sebe tako nazivaju, kao što je tačno i da je taj pojam iz raznih razloga u slovenskim jezicima dobio negativnu konotaciju. Oni sebe na albanskom mogu da zovu tako, ali mi na slovenskim jezicima imamo izraz "Albanac" koji je neutralan a znači isto.

Na sličan način, kada jedan Rom za drugog kaže da je "Ciganin", to nije uvredljivo jer je pripadnik iste grupe, ali je uvredljivo da ih mi tako zovemo, pa zato koristimo etnonim "Rom".

Još mi reci da ovo već nisi znao, pa da slavimo.

Back