Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja ljubavi, moje najdraže, jedino i najlepše, moja mazo, srećo i Srculence milo...
Ja čekam srećo da dođe taj lep dan da se ne probudim i da napokon budem dobra, ne samo tebi, nego svima.
Ja sam ta koja je prema svima drska, tako kažu, moja familija priča...
Ja sam tebi syebala vreme, i život u tom vremenu.
Ja sam ga syebala i sebi. Ko će to da razume?

Ljubavi moja, snago moja, nema veze, lako ćeš, shvati, nije vredno ničega.
Ni truda, ni pomaganja. vidiš da sam izgubljen slučaj?
Ne ljuti se na mene, nisam ja kriva. Nisam ja Srculence milo, to htela i planirala. Ja sam se uplašila, pa pogrešila. A jako te volim.
Valda je sve iz ljubavi. Sva sreća ako se ne probudim, a ne da poludim, još će me ljudi sažaljevati, Bože sačuvaj!
Neću ja poludeti.
Mazo, ja sam ti tako ostala emotivnni degenerik. Šta ja da dam?! Srećo, Srculence...

Šteta... A ja eto poverovah svima kako je ljubav baš lepa, sad svima kažem yebite se i vi, i ljubav i sve u pic'ku materinu lepu što dalje od mene!
a kad se setim, ja maštala da ti rodim bebu, maštala da bude devojčica, da bude najlepša na svetu, ti si govorio to...
Nema srećo, nema...
Nije važno, ali veruj mi jedno, ma šta se desilo, mnogo te volim, i umire mi deo po deo mene svakog momenta bez tebe!
Kako tužno... Idem da šetam Ambiku, čuvaj se.
Volim te. :kiss:

E da, ja te stalno pipkala, i polusvesna da to radim tražila tvoje prste u mojima, danas kad smo šetali po metrou... Svašta... :( :cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back