Zlatooki
Domaćin
- Poruka
- 3.530
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo ti ne mogu oprostiti ... zdrav,pametan i dobar covek,ne igra se sa tim stvarima.Da nista nisi znao...bilo bi mi lakse...ovako,ujeo si tamo gde bi i neprijatelj razmislio...a kamoli...Zalosno je to,ali takav si ti...a koliko sve boli,ne zelis da znas...nista tebi nije sveto.Uzivaj u okrutnosti i podeli je sa istima...

http://1.***************/_MsjPh-5Pr3s/SkxIRxxPaRI/AAAAAAAACtA/afC-RLSo4LY/s640/DSC_6408.jpg

...žao mi je što me nikada nisi voleo i što je sve bila laž i iluzija za budalu to jest mene, ali mi je još žalije što što ni dan danas ni jednog trenutka nisam prestala da te volim i koliko god se trudila ne umem da te prebolim...
VOLIM DAKLE POSTOJIM, VOLISH DAKLE POSTOJISH, VOLIMO DAKLE POSTOJIMO I NIKADA NECEMO PRESTATI , DIVAN JE OSECAJ BITI VOLJEN TOLIKO MNOGO, SVAKOG MOMENTA...
![]()

Ovo ti ne mogu oprostiti ... zdrav,pametan i dobar covek,ne igra se sa tim stvarima.Da nista nisi znao...bilo bi mi lakse...ovako,ujeo si tamo gde bi i neprijatelj razmislio...a kamoli...Zalosno je to,ali takav si ti...a koliko sve boli,ne zelis da znas...nista tebi nije sveto.Uzivaj u okrutnosti i podeli je sa istima...

Divan je osecaj biti voljen, a jos divniji sto postojis i mozes si pocesati jaja.![]()

Što upropasti onako lepu poruku![]()