Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ova pesma me uvek syebe...ali uvek...

evo za moju ljubav...sa porukom...crko dabogda mater ti hebem za sve sto si mi uradio...od blata ces ti mene praviti...i zovi koliko hoces...necu ti se vratiti...nisi ti mene zasluzio...pa makar i ja crkla...hebi taj olos oko sebe...i zatvori oci dok to radis....samo tako i mozes da uzivas...dok zamisljas da hebes mene...i nemoj vise da se nadas...i hebe mi se bas sto ne mozes da me zaboravis...i sto svaki put kad zatvoris oci vidis mene...i sto sam ti bila najbolja...i boli me cyrac sto si pogresio...i sto ne mozes da zaboravis moj "taste"...i tattoo...i tako dalje...samo nemoj da se pojavljujes ...da te ne vidim...inace...odoh u pizzdu materinu opet...a y curac...

Ovo ti ne mogu oprostiti ... zdrav,pametan i dobar covek,ne igra se sa tim stvarima.Da nista nisi znao...bilo bi mi lakse...ovako,ujeo si tamo gde bi i neprijatelj razmislio...a kamoli...Zalosno je to,ali takav si ti...a koliko sve boli,ne zelis da znas...nista tebi nije sveto.Uzivaj u okrutnosti i podeli je sa istima...

...žao mi je što me nikada nisi voleo i što je sve bila laž i iluzija za budalu to jest mene, ali mi je još žalije što što ni dan danas ni jednog trenutka nisam prestala da te volim i koliko god se trudila ne umem da te prebolim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back