Poruka vasoj ljubavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beskrajno te volim. Beskrajno te obožavam i beskrajno mi je lepo kada si blizu mene. Beskrajno je velika ljubav kojom te volim i beskrajno dugo te želim voleti. Shvataš li koliko je to dugo? Koliko je to doista lepo?
Želim da se beskrajno lepo smešiš. Zamisli taj osmijeh, veliki, iskreni. Zamisli da si beskrajno sretan, ja želim da budeš beskrajno sretan. Toliko da ne vidiš ništa oko sebe samo sreću, samo zadovoljstvo. Želim da budeš sretan onoliko koliko te volim, beskrajno.

Beskrajno te volim. Beskrajno te obožavam i beskrajno mi je lepo kada si blizu mene. Beskrajno je velika ljubav kojom te volim i beskrajno dugo te želim voleti. Shvataš li koliko je to dugo? Koliko je to doista lepo?
Želim da se beskrajno lepo smešiš. Zamisli taj osmijeh, veliki, iskreni. Zamisli da si beskrajno sretan, ja želim da budeš beskrajno sretan. Toliko da ne vidiš ništa oko sebe samo sreću, samo zadovoljstvo. Želim da budeš sretan onoliko koliko te volim, beskrajno.

znaci nista vishe grupnjak ovo ono :(

Lepo receno..prosto da se covek uplasi;)

Ti jedina zeno voljena,
ti sto mojim srcem upravljas,
da li ti zeno carobna znas,
koliko ono tebi pripada,
da li znas moja voljena
koliko se tebi ono nada.
Da li znas da nocu,
kad se nebo zvezdama ospe,
i mesecina svoju
srebrenu prasinu prospe,
da li znas da ja tad
u nebo gledam
i zvezdu tvoju trazim,
o tebi mastam i sve ti prastam.
Prastam ti nemirne snove svoje.
Prastam ti noci neprosopavane,
sve suze u samoci isplakane.
I jos taga vrlo mnogo,
a sta bih drugo uraditi i mogo,
kad ludo te volim
i ne mogu srcu da odolim,
kad mi ono naredbu daje
i kaze "Ta zena za tebe jedina je"!
Oprosti mi sreco moja mila,
oprosti zbog ovog
ljubavnog besnila
jer od njega los nisam.
Zasto sam tako pobesnio
ja ni sam ne znam.
Da li je to od daljine ove
il' od lepote velike tvoje,
il' mozda od oboje.
Al' samo jedno sigurno znam,
ja ti svoj zivot zelim
na poklon da dam.

sacuvaj ove reci negde, u nekom kutu svom...a ja cu te isto tako beskrajno voleti, sve dok je mene i moja ljubav ce biti tvoja...volim te :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back