Chovechuljak
Iskusan
- Poruka
- 5.466
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najbolja si, ovo za cvrstu ruku me je bas slatko nasmejaloLjubavi daj da osetim tvoju cvrstu ruku![]()
)Beskrajno te volim. Beskrajno te obožavam i beskrajno mi je lepo kada si blizu mene. Beskrajno je velika ljubav kojom te volim i beskrajno dugo te želim voleti. Shvataš li koliko je to dugo? Koliko je to doista lepo?
Želim da se beskrajno lepo smešiš. Zamisli taj osmijeh, veliki, iskreni. Zamisli da si beskrajno sretan, ja želim da budeš beskrajno sretan. Toliko da ne vidiš ništa oko sebe samo sreću, samo zadovoljstvo. Želim da budeš sretan onoliko koliko te volim, beskrajno.

Beskrajno te volim. Beskrajno te obožavam i beskrajno mi je lepo kada si blizu mene. Beskrajno je velika ljubav kojom te volim i beskrajno dugo te želim voleti. Shvataš li koliko je to dugo? Koliko je to doista lepo?
Želim da se beskrajno lepo smešiš. Zamisli taj osmijeh, veliki, iskreni. Zamisli da si beskrajno sretan, ja želim da budeš beskrajno sretan. Toliko da ne vidiš ništa oko sebe samo sreću, samo zadovoljstvo. Želim da budeš sretan onoliko koliko te volim, beskrajno.
znaci nista vishe grupnjak ovo ono![]()

moze grupnjak al samo s forumasicama hihhi![]()
![]()