- Poruka
- 95.555
Da.Imala sam 8 ali sam ih udomila .Sada imam jednog svog i 4 udomljene lutalice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ви сте за казну свакако и без животиња. И то дебелу, да пуца по џепу. То што радите је право правцијато терорисање у сваком смислу речи. Срећа ваша што живите у банана држави па вам се може, боли вас уво.Bacaju bezobzino uznemiravauci bebe, ali pazi... nemoj slucajno neko da plasi genetski modifikovane rase, koje zlostavljaju ljudi, cuvajuci ih u stanu, da bi zalecili samocu i sebicnost koju je izazvala poremecenost nerazumevanja drugih. i pored svih deformacija tih jadnih zivotinja, uzeci u obzir poremecaje koje im izazivaju od svetlosnih, temperaturnih itd.. da ne idemo u detalje, neko ce me kazniti jer je deo takvih istomisljenika... bacili smo pola kile piraterije. kaznite prvo zlostavljace zivotinja standzije, pa nas. sto se beba tice, postujem i ne bacam u njihovoj blizini
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3611137-ovako-se-pred-tuziocem-branila-violeta?ref=BlicAppВи сте за казну свакако и без животиња. И то дебелу, да пуца по џепу. То што радите је право правцијато терорисање у сваком смислу речи. Срећа ваша што живите у банана држави па вам се може, боли вас уво.
Буди сигуран да нико нема разлога да глуми да му смета смрад барута, целодневна бука и учење деце да баратају опасним пиротехничким средствима.Ma mi smo mi, a vi ste glumci.
Никакве везе с темом.
Али угрожавате друге тим смећем и ограничавате њихово право на срећу узнемиравањем. И други око вас имају то право, а ви им га нарушавате. Животиње немају појма о чему се ради и иако већину не дотиче пуцњава, део њих дословно свисне од страха, али вас за то боли уво и скрећете фокус на друге ствари, релативизујете, правдате и избегавате кривицу. У то спадају и опекотине и губици прстију и других делова тела, то треба свакако споменути иако је ово потфорум за дискусије о животињама.Budi siguran da svako ima pravo na srecu, sobzirom da ne ugrozava druge.
Већ су угрожени само то некима не смета и буне се јер им бране да се забављају, ваљда је њихова забава важнија од здравља и безбедности осталих, не знам.Kad smo vec kod ugrozavanja, daj da ugrozimo decu, nemojmo odrasle ljude koji su osetljivi na miris baruta i i pse iz epruvete, ugrozene po rodjenju da bi usrecili tvoje istomisljenike.
Ма супер си, само то ни на који начин не оправдава нити ти даје право да друге смараш, узнемираваш и угрожаваш.Sto se pasa i ne samo pasa tice, vec svih zivotinja koje beze od buke, tj. od nas ljudi koji zauzimamo njihovu teritoriju, i ja udomljavam pse. Upravo mi umire jedan i to najinteligentniji od svih 20-ak koje sam imao u zivotu, zbog retke neizlecive bolesti. Ovo je cetvrti mesec, borbe za njegov zivot. Hranim ga prstima i pojim spricevima. Veterinari mu ne mogu pomoci. Doslo je dotle da razmisljam o uspavljivanju, ali necu. Zivece dokle god sam pored njega. Taj se ne plasi pucnjeva, niti mu smeta miris baruta, nista mu ne smeta, osim bolesti koja ga je napala, pre godinu ipo dana. Inteligentniji je i bolji od vecine ljudi koje poznajem. Ako sam omasio temu, nastavite sebicno da ogranicavate deciju srecu i sudite ljudima koji nisu vasi istomisljenici.
Sebican do poslednjeg daha. Nemamo o cemu vise da razgovaramo. Nemoj me citirati, ocigledno da si me kristalno jasno razumeo koliko si u krivu, a pak nastavio sa raspravom u prazno. btw. dopada mi se tvoj avatar. Hristos se rodi ti pazljivi, brizni, neustrasivo inteligentni glumce.Али угрожавате друге тим смећем и ограничавате њихово право на срећу узнемиравањем. И други око вас имају то право, а ви им га нарушавате. Животиње немају појма о чему се ради и иако већину не дотиче пуцњава, део њих дословно свисне од страха, али вас за то боли уво и скрећете фокус на друге ствари, релативизујете, правдате и избегавате кривицу. У то спадају и опекотине и губици прстију и других делова тела, то треба свакако споменути иако је ово потфорум за дискусије о животињама.
Већ су угрожени само то некима не смета и буне се јер им бране да се забављају, ваљда је њихова забава важнија од здравља и безбедности осталих, не знам.
Ма супер си, само то ни на који начин не оправдава нити ти даје право да друге смараш, узнемираваш и угрожаваш.
На јавном си месту, ако не желиш да те цитирају и обраћају ти се, не јављај се.Sebican do poslednjeg daha. Nemamo o cemu vise da razgovaramo. Nemoj me citirati, ocigledno da si me kristalno jasno razumeo koliko si u krivu, a pak nastavio sa raspravom u prazno. btw. dopada mi se tvoj avatar. Hristos se rodi ti pazljivi, brizni, neustrasivo inteligentni glumce.
Каква гомила фекалија. Не брини, не могу да ти одузмем право да бацаш своје вољене петарде, далеко било да ти угрозим право на срећицу и радост пуцњаве, нема потребе да какиш толико и патетишеш. Иди у болницу и свим родитељима оне деце која су остала без прста, ока, итд, реци им како је то за њихово добро, јер ако не могу да поднесу губитак мањег дела тела од петарде, неће моћи сутра да бране земљу.moram dodati, da ako decaci ne znaju da bacaju petarde, vrv. nece znati ni da rukuju automasktim oruzjem. Tako da.. nece biti u mogucnosti da odbrane svoje majke, sestre, zene, decu. Jer kao sto vidis, desava se treci svetski rat, i pre ili kasnije doci ce momenat kad ce im trebati osnovno znanje o koriscenju oruzja i osnovnom znanju o tome cemu sluzi barut. Niko pametan ne zeli ratove, ali eto... ti si najpametniji pa sam te sobzirom na ovu prepisku svrstao u nesposobne muskarce savremenog doba, krcatog onih prethodno spomenutih, manje inteligentnijih i sposobnijih od mog psa koji upravo umire, ali ne zbog petardi.