PORUKA KOJU NOSE AVATARI.........!?

77593_0.jpg

hahahahahahahah :zcepanje:

U svakom slucaju i grof Vronski i Dzoni Dep su dobar izbor a Dep bi bio dobar u ulozi Vronskog.

Možda imaš pravo !
Mada, mislim da je Depp pomalo pičkast za lik Vronskog !
On je više,ono,sladunjavi ljubavnik....
Dok je Tolstoj Vronskog opisao kao žustrog,energičnog mužika,
oficira,ljubitelja konja i žena,švalerčinu na glasu.....
Nije mi,ipak,Depp za grofa.

Poigraj se i reci za moj...
Koji li je meni bio unutarnji pokretač da postavim Depa ?
A nikujem grofa ?
Baš me živo zanima šta kažu zvezdice....?
Evo recicu ti na sta me asocira taj spoj i izbor
da ne kazem nalupacu se al psiholoski :lol:
Grof pa Dzoni, ti volis titule iliti nobles... jel si takav?
Takodje Dzoni je interesantna licnost
da li je to tebi bitno?....
posto te ne znam i nisam te citala ranije sta pises i nemam uvid u tvoju licnost...
samo na osnovu ovoga mi to govori o tebi...
da to volis i vrednujes

a sta te navelo da bas njih stavis samo ti znas...
Ja bi rekla Dzonijeva licnost i pojava
i Grofovska titula :malav: ili licnost :think:

aj sad ti

Možda imaš pravo !
Ma jeste, Dep moze da bude svasta to je izvanredan glumac kog ja veoma cenim, sve sto glumi glumi ubedljivo, i kako moze neko ko tako dobro glumi pirata da bude pickast.
Uloga Vronskog bi mu legla samo tako.

Možda imaš pravo !

:zcepanje:dragi grofe, vama se kanda ne sviđa lik i delo gosn.Depp-a, a da bi bio dobar grof Vronski, bio bi verujte mi na reč, ja sam ipak samo jedna od mnogih žeMskih koja je čitala Karenjinu i Vronskog zamišljala. Nikako mi nije ličio (gledajući iz sadašnje perspektive) recimo na Klunija, a još manje na de Nira, taj tip je bio (po meni i mom shvatanju romana) obična pičkica koji nije umeo da se nosi sa problemima koje je sobom donela žena koju je zavoleo. Mislim, lako je voleti bez tereta prošlosti, ali, prošlost je uvek tu i kljuca i kljuca i kljuca, pa čiji mozak izdrži. Za mene je Vronski samo običan mužjak, ništa drugo i ništa više.

Njih dvojica u startu nisu u ravnopravnom položaju.
Vronski je u hendikepu.
Depa meriš očima,
a Vronskog oblikuješ senzibilitetom !

Reći za Vronskog ovo što si ti rekla je neozbiljno.

Naravno da nisu ravnopravni -Vronski je samo lik iz literature, kako ga je Tolstoj zamislio
Priznajem, uostalom, da ne posedujem senzibilitet za ovakve ljubavne priče i možda
je neozbiljno, ali šta je Tolstoju to trebalo?

Naravno da nisu ravnopravni -Vronski je samo lik iz literature, kako ga je Tolstoj zamislio
Priznajem, uostalom, da ne posedujem senzibilitet za ovakve ljubavne priče i možda
je neozbiljno, ali šta je Tolstoju to trebalo?

Potrudio se Tolstoj da kroz priču o fatalnoj ljubavi udahne svojim junacima
karakteristike onog vremena.

Tako je Vronski muškarac par ekselans ondašnje carske Rusije - bogat,hrabar,divlji, mačo tip.....

Anu je opisao kao ljubavnu tragičarku anđeoske lepote,koja je, psihički pogubljena, očajnički
nastojala da nađe sopstveni identitet....na ivici razuma,raspolućena između nedozvoljene ljubavi i
proklamovanog morala ondašnjeg vremena....

A,da se ne bi pomislilo da je tadašnja Rusija leglo razvrata,utkao je priču o Ljevinu,
koji je trebalo čitaocu da sugeriše plemenitost,vrednoću i poštenje ruskog bića.....
Znao je ruski književni kolos šta radi....

Poslednja izmena:
Potrudio se Tolstoj da kroz priču o fatalnoj ljubavi udahne svojim junacima
karakteristike onog vremena.

Tako je Vronski muškarac par ekselans ondašnje carske Rusije - bogat,hrabar,divlji, mačo tip.....

Anu je opisao kao ljubavnu tragičarku anđeoske lepote,koja je, psihički pogubljena, očajnički
nastojala da nađe sopstveni identitet....na ivici razuma,raspolućena između nedozvoljene ljubavi i
proklamovanog morala ondašnjeg vremena....

A,da se ne bi pomislilo da je tadašnja Rusija leglo razvrata,utkao je priču o Ljevinu,
koji je trebalo čitaocu da sugeriše plemenitost,vrednoću i poštenje ruskog bića.....
Znao je ruski književni kolos šta radi....
Ovo si lepo rekao, prava mala studija, sažeta i tačna.Ali upravo ta priča ne može mene da dirne-
mačo tip, koji pokušava da se izvuče kada strast splasne i ljubomorna, rasplakana dama postane
suviše zamorna i dosadna;ona se baca pod voz, a njega izjeda krivica i kajanje.Zaplet dostojan
velike Mirijam. A što se tiče kolosa ruske književnosti - kape dole gospodo!

Poruku koju nose avatari?
Teško je to definisati. Može se desiti da avatar nosi neku poruku a može se desiti da je i onako bezveze stavljena. Više obraćam pažnju na to ko šta piše u svojim postovima i na osnovu taga donosim neki svoj zaključak.
Eto, vidiš, a meni su avatari veoma zanimljivi i mislim da govore dosta o ličnosti,a često su
zanimljiviji i od samog teksta.Na osnovu tvog avatara i onog ispod- "volela, izgubila, preživela"
mogu da se kladim da nećeš završiti kao Ana Karenjina.

Evo recicu ti na sta me asocira taj spoj i izbor
da ne kazem nalupacu se al psiholoski :lol:
Grof pa Dzoni, ti volis titule iliti nobles... jel si takav?
Takodje Dzoni je interesantna licnost
da li je to tebi bitno?....
posto te ne znam i nisam te citala ranije sta pises i nemam uvid u tvoju licnost...
samo na osnovu ovoga mi to govori o tebi...
da to volis i vrednujes

a sta te navelo da bas njih stavis samo ti znas...
Ja bi rekla Dzonijeva licnost i pojava
i Grofovska titula :malav: ili licnost :think:

aj sad ti

Pazi..promenila si avatar....koji je bio psihološki depresivan....ta promena avatara u sad veselu Beti...govori da nisi dosledna i da želiš sebe da predstaviš u lažnom svetlu....

Back