Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 257.910
Дошли неки стренџери да гледају ми орањеПитају ме "Пошто је?", нуде кеша гомилеКажем "Хвала лепо, овде ћу да отрајем,џабе сваки евро, ђедов гроб не продајем!"Они кажу "Мораш, џабе да се опирешовде биће рудник, литијума копање.Неће стати прогрес због твоје шупље лобање,или паре хоћеш или бићеш одстрањен"А ја гледам оне шљиве и шуме преко оградеИ питам се шта ће бити кад се земља отрујеКад суну киселину на ливаде и потокеПа дограбих мотку да потерам лоповеЈедан виче "Хилфе!", па побеже у свој БензСкочих му на хаубу да шајбу мотком оперемТераћу вас к'о што смо вас терали и ранијеСа Цера и Романије, мрш из моје авлије!Ти би опет Швабо да стављаш нам букагијеДа копаш ту и бушиш, отвараш копанијеНекад децу стрељао сад убијаш лаганијеАуфидерзен, барабо, мрш из моје авлије Шта тачно није јасно, дружеМарш из моје авлије!Дошо ортак да нас ложи Је л ти добро? Шта ти је?Ти мислиш сви смо исти Да се нико ничег не сећаАл нисмо ми ко ови твојиСрби с АлиекспресаМислиш платио си фуњаруДа ложи нас ко бубњаруПа ајмо сви у купаћеДа пливамо у сумпоруМи јесмо Индијанци Ал и ту постоје границеРеке и оранице Мрш из моје авлије!Та шљива с Дрине, синеОна има своје имеОна пече се и пијеОнда пева се и гинеЗато свако ко би копаоТај прво нек се савије Боли ал се навикнеМрш из моје авлије!Ти би опет Швабо да стављаш нам букагијеДа копаш ту и бушиш, отвараш копанијеНекад децу стрељао сад убијаш лаганијеАуфидерзен, барабо, мрш из моје авлије Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Ауфидерзен, барабо на Фирера те набијемОд сумрака до свитања се раде истраживањаШуњају се, мувају по њивама без питањаЛажете сељаке (јако), причате им бајке (стално)Можда мало сјебу здравље ал бар лова ће да капне,А које су то паре? Ај ми лепо реци, цареМожда једино кићановић за ове наше цавеИз скупштинске кафане што гласају сви на тастерИ за ове друге цаве што на исту коску балеИ они би копали, само ово зло да паднеСве нас праве на будале, значи само Швабе фалеПа Британац, Кинез, Амер и онда стварно нема даљеОвде истресите сво срање, вама хајкинзи и бањеМи смо схватили одавно да остали смо самиНемам коме да се жалим, нема нико да ме браниВековима газиш ме, бар једном, брате, схвати меОвог пута немам куда, марш из моје авлије!Ти би опет Швабо да стављаш нам букагијеДа копаш ту и бушиш, отвараш копанијеНекад децу стрељао сад убијаш лаганијеАуфидерзен барабо, мрш из моје авлије Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Марш из моје, марш из моје, марш из моје авлије,Ауфидерзен барабо на Фирера те набијем