Portret

koristila postojece, ovo je sajam automobila zimus u bg
svetlo je bilo takvo da je upereno u auto ne u nju, tako postavili ovi sto namestali izlozbeni prostor na sajmu
hbg to je bilo povuci potegnu sa hvatanjem nje dok pozira svima nama :lol:
bez blica je radjeno, i pomoc lightroom-a
kamo srece da je svetlo namesteno da ona bude u centru paznje
devojka je prelepa zasluzuje svo svetlo na nju :lol: niko nije u auto ni gledo, svi u nju :lol:
inace jako je bilo lose svetlo na sajmu generalno

Poslednja izmena:
Без обзира на то Метлице тебе треба похвалити за углове који су надокандили све недостаке. Зато сам те и питао ко је постављао светло.:ok::)

Колико ја ништа о томе не знам то је страшно...
да ми неко да студио накрцан расветом... Вероватно бих гледао 'де је прозор...:confused:

Без обзира на то Метлице тебе треба похвалити за углове који су надокандили све недостаке. Зато сам те и питао ко је постављао светло.:ok::)

faja :prstic:

- - - - - - - - - -

Колико ја ништа о томе не знам то је страшно...
да ми неко да студио накрцан расветом... Вероватно бих гледао 'де је прозор...:confused:

te trucaj, ukopco bi odmah sve ne sumnjam :D
prirodno svetlo je najlepse tu se slazem

faja :prstic:

- - - - - - - - - -

te trucaj, ukopco bi odmah sve ne sumnjam :D
prirodno svetlo je najlepse tu se slazem

Сасвим си у праву што се тиче природног светла, али по некад је недовољно и треба му " помоћ пријатеља":lol:

XFoXZWF.jpg

Сасвим си у праву што се тиче природног светла, али по некад је недовољно и треба му " помоћ пријатеља":lol:

јес'... треба ту и пар јунака да опслужују оволико платно сигурно...
Мени трапавом је и метарска зилберица кабаста, па лако одбацим и променим локацију...
хехе
А виђао сам овакве... и веће... разапете као тенде на пар метара висине, за мекше дневно светло...

Добар портет Блајби, али би био још бољи да си објектив подигао у висину очију. На тај начин се код портрета добије моного изражајнији поглед.
Ако се озбиљније хоћемо да бавимо портретом онда се мора да пази и којим објективом радимо, па још ако имамо мекоцртач филтер и могућност за поставку предњег и контра светла, резултати су неупоредиво бољи.

Добар портет Блајби, али би био још бољи да си објектив подигао у висину очију. На тај начин се код портрета добије моного изражајнији поглед.
Ако се озбиљније хоћемо да бавимо портретом онда се мора да пази и којим објективом радимо, па још ако имамо мекоцртач филтер и могућност за поставку предњег и контра светла, резултати су неупоредиво бољи.

Slikao sam iz sedeceg polozaja u napitom stanju.....;)

- - - - - - - - - -

4fx-de.jpg

Back