porodjaj

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čula sam jednom prilikom i kao razlog da želi da muž prisustvuje porođaju jer želi sa njim da podeli najlepši trenutak u životu. Posle sam se malo preispitivala da li sam ja toliko sirova kad ne verujem da je to razlog. I dalje ne verujem.

U Srbiji se ljudi plase kradje beba.
Mnogo.
Opravdano.
Tabu tema,desavalo dugo i svi unesreceni roditelji kojima su ukrali decu traze ih dan danas ili znaju gde su ali nmg da pridju deci jer su ih mocni ljudi usvojili.
Nadaju se do smrti.

Kada je otac koji nije gadljiv prisutan ako snima porodjaj (ima i toga) ima dokaz da je to dete rodjeno zivo (znam da zvuci sumanuto mozda ali ima porodilja kojima su samo odneli dete a one omamljene anestezijom nista nisu mogle).
Mnogo ali mnogo ispovesti ljudi kojima su deca ukradena sam gledala tv,net a imam takav primer u blizoj okolini,realnom zivotu.

Svaki otac koji nije gadljiv treba da bude tu.
Za svaki slucaj.

prvi put se slazem sa zuzi. :mrgreen: u pravu je kada kaze da bi muskarac morao da bude prisutan kao predostorznost zbog cestih nestanaka beba. msm, recimo kod mene je velika verovatnoca da bih rodila lepu, roze bebu sa zauvek svetlim ocima...idealnu bebu za prodaju u inostranstvu.

- - - - - - - - - -

bebu koju bi svaki rasista pozeleo. :sad2:

naidjem malopre na tekst, pa nisam mogla da odolim, a da ne pogledam klip

kada biste se ponovo odlucile, kakav bi porodjaj izabrale - prirodan, carski rez, sa anestezijom, u vodi, u prirodi sami kao majka koja je ilustrovala ovu temu

Surogat majku.
Neko drugi da se deblja otiče gega, povraća, porađa a ja da dobijem finalni proizvod:mrgreen:

Back