- Poruka
- 391.730
Dade mi Metla ideju za temu..
Volite li porodicna okupljanja za stolom nekim povodom ili jednostavno za nedeljni ručak jednom mesecno
ili kada imate vremena i volje ili gledate da to izbegnete kako znate i umete..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komplikovano pitanje.Pogledajte prilog 1504772
Volite li porodicna okupljanja za stolom nekim povodom ili jednostavno za nedeljni ručak jednom mesecno
ili kada imate vremena i volje ili gledate da to izbegnete kako znate i umete.
Dobrodošli su kad god banu. Neki put bude gozba, neki put su na meniju prženice, uštipci, šta se našlo. Nemamo striktno dogovoreno vreme, ali svako se sve vreme oseća kao kod svoje kuće-što i jeste.Volite li porodicna okupljanja za stolom nekim povodom ili jednostavno za nedeljni ručak jednom mesecno
Ja sam te vezene i heklane stvari odnela sa sobom još kao balavica. I sada ih čuvam kao porodični "totem". Dato mi je jer sam žensko u porodici i predaću snaji koja ih bude htela. Neke stvari se jednostavno poklanjaju i uzimaju od srca, jer drugačije ne vredi.Meni to mnogo znači. Čak imam i neke stolnjake koje je moja majka vezla prije 40 i više godina,jedan za nedeljni a jedan za ručak za Bozic i Uskrs. Mnogo mi znace ti stolnjaci,kao da je ona s nama kad ih stavim na sto.
Obicno nase rodjendane,decije i unucadi,proslavljamo zajedno.Pogledajte prilog 1504772
Da,ne bih to bacila ni po koju cijenu. Imam i neke zavjese koje je majka pravila i kcerka je zainteresovana za sve to,ali ja još ne dam.Ja sam te vezene i heklane stvari odnela sa sobom još kao balavica. I sada ih čuvam kao porodični "totem". Dato mi je jer sam žensko u porodici i predaću snaji koja ih bude htela. Neke stvari se jednostavno poklanjaju i uzimaju od srca, jer drugačije ne vredi.
Ali zato nikakav odnos prema nakitu i novcu nemam. Više od polovine sam po selidbama pogubila, ali se zato od porodičnog "totema" ne odvajam.![]()
Kažu,...da se oseti pravi trenutak, kad ih treba dati. I kome, nara'fno.Da,ne bih to bacila ni po koju cijenu. Imam i neke zavjese koje je majka pravila i kcerka je zainteresovana za sve to,ali ja još ne dam.![]()
Pogledajte prilog 1504772
Pa piše "porodično okupljanje" , znači ne misli se na prijateljeAko je rodbina onda je gubljenje vremena, ako su prijatelji onda je pametno utrošeno vreme.
Volim.Pogledajte prilog 1504772
lepo opisano.............iako sa setom.Volim. Obzirom da nemam "svoju" porodicu, povremeno ručamo zajedno roditelji, sestra i ja. Uvek se lepo ispričamo. Otac sve slabije vidi i čuje i po prirodi je nekako simpatično šeprtljiv čovek pa se uvek i lepo ismejemo, najčešće na njegov račun. Pomislim da, sve smo stariji, jednog dana će neko tu faliti i da su ovo, u stvari, ta neka dobra stara vremena kojih ću se jednog dana sa setom sećati. Možda.