Porodični problemi

Hvala svima na odgovoru, posebno Markoniju, bas se potrudio.

@KninGrad pa verovatno i ima do toga da sam se ja u startu loše postavio, al jbg ja sam uvek razmišljao na nacin "kako sejes tako I zanjes"... Ne kažem da sam bezgrešan ali sam mala maca za nju, jedina stvar za koju je "davim" je novac, jer ne ume da se kontroliše. Ja vozim jebeni kamion, sedim u kabini po dva meseca, pa ne bi da se taj moj trud rasipa na gluposti...

@Markoni11
Sve sa njom je tesko, prošle godine smo bili na letovanju, prva 3 dana je bila nervozna i tamo smo se svađali, umesto da uživamo, jer je bila konstantno nervozna utripovala je da će dete da se razboli i da će da joj propadne letovanje, tek zadnja 2, 3dana je bilo sve kako treba... Mislim da ona ima problem sa anksioznoscu, kada sam joj rekao da bi možda trebalo da se porazgovara sa psihologom, počela je da viče na mene, kao ja želim da je smestim u ludnicu,...

Da ne dužim, mogao bi jos dosta da pisem, pokušao sam ukratko da vam opišem moj problem. Necu se razvesti, zbog deteta pre svega, pokušaću da balansira koliko mogu, radim i takav posao da mogu da se sklonim od nje... Generalno sam izgubio i veru u ljubav i brak, i verujem da bi i sa nekom drugom imao neke probleme, tako da kad bi se i razveo ne bi se ženio sigurno. Moj centar sveta je moj sin, sve ostalo mi je manje bitno...

Moj brak je velikom problemu, i nemam pojma sta mi je činiti, niti imam sa kim razgovarati, jer ne verujem da mi moze bilo ko pomoći. Moja žena stoji čvrsto iza svojih stavova, i uopšte je ne interesuje nista sem da tera po svom. Ja više ne mogu da trpim da me konstantno vredja pa sve češće "pucam" pa vredjam I ja nju a dete to gleda. Nisam je nikad prevario, nisam alkoholicar, posto smo imali finansijskih problema otisao sam da radim u inostranstvu, vratio je u njen grad (u početku smo ziveli na selu kod mene, taj deo života naziva "paklom", iako ništa nije radila, već živela kao i ranije samo udaljenije od grada), ne želi da ide u inostranstvo to bi je kaze psihički uništilo, ne želi da zaposli ni u Srbiji. Smetaju joj moji roditelji, svaki put kada bi zeleli da vide dete ona izmoslja razloge da ne moze. Pokusavam sam I razgovorom i svadjam i svakako da resim, al ne biva... Toliko je prsla u poslednje vreme da je krenula i dete (5 God) da vredja za svakakve sitnice, naziva ga debilom, mutljom, retardom. Razveo bih se, al ne mogu zbog deteta jer ponekad pomislim da bi ugodio sebi njemu cu da uskrstim porodicu, jer mi I jesmo ok sve dok se mojoj zeni ide po volji... Al nekako to mi je vise svega preko glave jer sam ja mnogo mnogo za nju a ona za mene skoro pa nista...
dosli ste do kraja brate..ne mozes vecito tvrditi da ne zelis razvod zbog deteta, sad treba korak ka razvodu upravo zbog deteta, takvo zenino ponasanje prema detetu je neprihvatljivo..U eventualnoj sudskoj razvrski moguce je da dete pripadne tebi i da konacno vidi zivot..Moras joj reci nameru da zelis razvod pa vidi kako ce reagovati.. to je prvi korak..

Back