Porodicni i familijarni odnosi i njihov znacaj za vas

Imam muza,dece nemamo,tako da mi je najblizi rodjak on:mrgreen:.Sa roditeljima se cujem svaki dan, a vidimo se jednom u tri meseca,jer smo daleko,radimo i muz i ja pa..imam i dva brata sa kojima,mislim da sam u dobrim odnosima:mrgreen: samo se ne cujemo cesto.Nemam pojma sto..prosto eto..ostala familija..ihaaaaaaaaaahaaaaaaj..........cujemo se manje vise..odnosi su dobri manje vise..zadovoljna sam sto su svi oni na jednom mestu a ja na drugom mestu pa ih volim poizdaleka:mrgreen: b olje tako..nego da mi vode politiku mog zivota.

У породици нас је 9. Мој муж, ја и наша деца, моји родитељи, сестра и њене ћерке. Тако некако то доживљавамо и сви смо веома везани.
Са делом фамилије смо у врло блиским односима, са другим делом онако. Велика фамилија, виђамо се на свадбама и сахранама и увек смо расположени једни према другима тад. Најближа сам била са сестром и братом од стрица и братом од тетке. За брата од тетке сам била посебно везана, али њега нема 15 година...
Редовне контакте одржавамо са тетком, ујаком и његовом породицом, и братом од тетке са татине стране. Са сестром и братом од стрица сам нажалост ретко у контакту, али кад смо заједно, онда смо екипа као увек што смо били!

Back