Porodicna idila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Ovog vikenda je bio verski praznik u Izraelu. Obicno se ljudi maskiraju i glupiraju po ulici. i ja sam to radila, zato sto je bilo coool, a uvek mozete da nadjete nekog spremnog za novu vezu, poljupce i o, la, la. ;) To je radostan praznik, a ja sam Pravosloavka, pa me bas nesto nije preterano zanimalo. Ipak, ovaj praznik je poseban. Moje srce je slomljeno. Jutros sam se isplakala. Naime, ne cujem se toliko cesto sa mojim bivsim deckom iz Izraela. Sada je dobio drugu bebu, pa se nesto kao tamo mota oko nje valjda. Izigrava neku kinderfrajlu. Njegova zena se verovatno kezi i beci onim njenim velikim zubima. Tako se agresivni samo vriste na slikama. Ipak, jedna slika me je jako pogodila. Videla sam ih maskirane. Cela porodica je maskirana. Valjda su maskirani u neke zivotinje. On je maskiran u bika, ovaj mali u macku, a ova beba je maskirana u dvorsku ludu, za njegovu zenu nisam bas sigurna. Mislim da je slon ili morz ili tako neka pasivna, agresivna, debela i dosadna zivotinja.
Njih dvoje se smeju. Ovaj mali se nesto beci, a beba spava. Njih dvoje su iskezeni. On nije bas sasvim srecan, ali zato je ona u ekstazi. Toliko sam se isplakala, posto sam videla da je moje mesto na toj slici, a ne njeno.
Sta da radim? Kako da mu objasnim da on nije srecan u toj porodici? :heart:

Klasican sindrom- ja bih mu bila bolja od nje. Sipak!

Ako zena i ima nesto sa muskarcem koji je u braku, ne razumem zasto zeli i ocekuje njegov razvod, njeno mesto!?! Ako je ostavlja, treba da je ostavi zbog sebe, jer on tako zeli, jer mu nije prijatno sa njom, a ne zbog druge zene. Koliko je njih kojima je lepo na obe stolice? Mnooogo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back