ПОРОДИЧНА ДРАМА ЂУКАНОВИЋА: Милов брат доживео тежак инфаркт!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio je neki veliki picvajz sa nekim mafijasem nedavno koji je izresetan negde u CG pa je privatnim avionom
dosao u Hanover na krpljenje. Platio je i neke da ga cuvaju dok je u bolnici, izbio je neki veliki skandal tako
da kad neko ovde samo cuje da je pacijent iz Montenegra odmah dobije ospice.
:hahaha:

Ovo čovek se odnosilo na tebe. Samo što ti nemaš dovoljno mozga da to shvatiš.
Пишеш ћовек, па контам да мислиш на неког свог из махале. Час ми сеобраћаш са ти, час ви. Видим да ти није лако. Ни корона те неће? :sad2:

Пишеш ћовек, па контам да мислиш на неког свог из махале. Час ми сеобраћаш са ти, час ви. Видим да ти није лако. Ни корона те неће? :sad2:

Za ono ćovek sam napravio štamparsku grešku. A za ovo korona normalno da me neće kada se pridržavam svih pravila zaštite što savetujem i ostalima. #OstaniKodKuće

Za ono ćovek sam napravio štamparsku grešku. A za ovo korona normalno da me neće kada se pridržavam svih pravila zaštite što savetujem i ostalima. #OstaniKodKuće
Изађи ако смеш. Немој да си цупика. :lol: И крсти се пре него фасујеш "круницу".

Ne liju mi se suze za lopovima,diktatorima i članovima njihovih porodica.Što pre odu,na ovaj ili onaj način to bolje.Ne izlazimo na vaše lažne izbore i nema potrebe da uplićeš Boška ovde.

Jesu li ti Boškovi sendviči sa njeguškom ili zlatiborskom pršutom i kajmakom kada ti 24/7 provodiš ovde da odbraniš Boška.

Back