MilgredBulf
Aktivan član
- Poruka
- 1.143
Śto više para to veći problemi ako ne umeš da balansiraš. Ja sam na žalost osetio na svojoj koži.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista ne znam koliko je dobro za tebe kao osobu da sve unosis u sebe, a ne pustas nista da izadje, bar kroz salu ako ne drugacije. Ako zazmuris, izvor stresa nece nestati..Po mom misljenju, koje uopste nije relevantno, mozda bi mogao da se suocis sa stresom. Ali, opet sve je to individualno..Хах.....па јесте ако ниси баш дуго времена радио на себи кроз такве ситуације. Ја јесам "живац-емотивац" и због тога увек на увреду и напад затворим уста и све прогутам јер је то много боље него моја реакција. Такође сам приметио да стрес много боље подносим кад зажмурим и медитирам не гледајући извор стреса. Само су ми гадне мисли на догађаје из прошлости и демонске помисли у подсвести.
Па не вреди сад урлати и ударати песницом у зид кад ти се кева уноси улице и урла на тебе а цео комшилук слуша. Боље је да одем у собу и својим ћутањем не дајем повода њој да ми прилази или да и ја подижем глас што њу доводи до хистерије, разбијања ствари, неког плача, најгорих клетви итд. Не могу то да поднесем. Сувише сам матор за та срањња и сувише сам тога видео од ње кроз живот. Знам је као отворену књигу.Zaista ne znam koliko je dobro za tebe kao osobu da sve unosis u sebe, a ne pustas nista da izadje, bar kroz salu ako ne drugacije. Ako zazmuris, izvor stresa nece nestati..Po mom misljenju, koje uopste nije relevantno, mozda bi mogao da se suocis sa stresom. Ali, opet sve je to individualno..
Upravo zbog toga svako treba da ima svoj život, svoju kuću, svoj mir, ali ovo je Srbija pa to prosto nekad nemoguće. Ali zbog takvih nekih disfunkcionalnih odnosa u primarnoj porodici mnogo ljudi propusti šansu da nekad osnuju svoju... I kada stvore svoju novu porodicu, desi se da ne mogu da uspostave kvalitetne relacije sa bračnim partnerom upravo zbog transgeneracijskog prenosa. Ne kažem da je to pravilo, ali izuzeci postoje..Па не вреди сад урлати и ударати песницом у зид кад ти се кева уноси улице и урла на тебе а цео комшилук слуша. Боље је да одем у собу и својим ћутањем не дајем повода њој да ми прилази или да и ја подижем глас што њу доводи до хистерије, разбијања ствари, неког плача, најгорих клетви итд. Не могу то да поднесем. Сувише сам матор за та срањња и сувише сам тога видео од ње кроз живот. Знам је као отворену књигу.
Pa ne znam sto krivis nju sto nisi otisao iz takve kuce ranije,zato sto nisi imao s cim vrvПа не вреди сад урлати и ударати песницом у зид кад ти се кева уноси улице и урла на тебе а цео комшилук слуша. Боље је да одем у собу и својим ћутањем не дајем повода њој да ми прилази или да и ја подижем глас што њу доводи до хистерије, разбијања ствари, неког плача, најгорих клетви итд. Не могу то да поднесем. Сувише сам матор за та срањња и сувише сам тога видео од ње кроз живот. Знам је као отворену књигу.
Тако је брате. Није се имало с чим. Тражио сам ја послове преко огласа да одем из Ужица за Београд. Али свуда су плате биле такве да без цимера не можеш плаћати стан и комуналије. А мени је циљ тада био да живим сам у миру а не са било ким да делим једнособан стан. Ево нпр. сад ми је плата 37 000. дин. Како ја да платим једнособан стан чак и на периферији и комуналије и да ми остане и за храну и лекове.Pa ne znam sto krivis nju sto nisi otisao iz takve kuce ranije,zato sto nisi imao s cim vrv
znam da ovoga ima svuda, al moja porodica je skoro pa idealna jer se svi trudimo da nam je tako.Porodica je nase utociste, sigurnost, ljubav i prijateljstvo.Bar meni jeste .
Ali šta se desava kada se sve to preokrene ?
Imamo priomere da su se roditelji odricali svoje dece, bastinili ih.Godinama clanovi porodice se ne vidjaju i ne razgovaraju.Povlace se po sudovima zarad nasledstva.Cesto se moze procitati da su se clanovi porodice potukli ili ubili nekog od clana porodice.Otac ili majka nece da podrže dete ili mu okrenu ledja..Gde je tu ona cuvena bezuslovna ljubav
Da li ste imali iskustva sa ovim problemom, ako ne kao ucesnik ono kao posmatrac?
I zasto se ovakve stvari desavaju u pojedinim porodicama ?
Па шта си урадио са мајком ? Живиш и даље са њом ?jbg i moja keva nije bila slatka ali se razbolela ,ne mogu ja to ko neki da ostavim u dom,imao sam para 2000 i neke za kucu ali ne bi mogla sama i zaglibi se tako,mora da se presece inace svi najebu
Ma ne umrla jeПа шта си урадио са мајком ? Живиш и даље са њом ?
1 od 100.000 seljačkih priča po BG-uPorodica je nase utociste, sigurnost, ljubav i prijateljstvo.Bar meni jeste .
Ali šta se desava kada se sve to preokrene ?
Imamo priomere da su se roditelji odricali svoje dece, bastinili ih.Godinama clanovi porodice se ne vidjaju i ne razgovaraju.Povlace se po sudovima zarad nasledstva.Cesto se moze procitati da su se clanovi porodice potukli ili ubili nekog od clana porodice.Otac ili majka nece da podrže dete ili mu okrenu ledja..Gde je tu ona cuvena bezuslovna ljubav
Da li ste imali iskustva sa ovim problemom, ako ne kao ucesnik ono kao posmatrac?
I zasto se ovakve stvari desavaju u pojedinim porodicama ?