Plutarh
Gost
- Poruka
- 2.359
jer se svako zabavio svojom "individualnom egzistencijom". Zar ne?
Ima li to smisla?
Ima li to smisla?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li to smisla?
Ima li to smisla?
Ma ima smisla, kako da nema. Ja brinem o mužu i sinu, kćeri, snajki, zetu, oni su mi prioritet u životu, muž brine o meni i celokupnoj porodici, kako deci pomoći što više i dati i što nemaš, naša deca prihvataju pomoć ali nam se i nađu kad su nam najpotrebniji, vidi vraga, šta mu to dođe porodica, garant je izumrla.
Kakva budalaština od teme![]()
Ако погледамо нас млађе генерације (тамо негде од 60-их рођене), онда има много истине у томе што пишеш. Превише је неожењених и неудатих, као и превише распаднутих породица.
Ја сам за патријархалат.
(шалим се мало)
Znaci, nemamo nikakve statistike pri ruci?
ne bih rekla,jer se svako zabavio svojom "individualnom egzistencijom". Zar ne?
Ima li to smisla?
Имам ја једну у џепу....обично их носим са собом, да ми се нађу при руци кад затреба....![]()
ne bih rekla,
sto je dobro bilo, dobro je i ostalo.... samo je sloboda sada veca, pa je manje foliranja
Slažem se ...
Žene su ekonmoski samostalnije i ne moraju više da istrpe to što su njihove majke i bake trpele ...
Razvod je postao normalna pojava i nikoga više nije briga "šta će selo da kaže" ...
Zato ih i ima više nego ranije. Nisu ni ranije brakovi bili bolji nego su se ljudi teže odlučivali za razvod ...
Slažem se ...
Žene su ekonmoski samostalnije i ne moraju više da istrpe to što su njihove majke i bake trpele ...
Razvod je postao normalna pojava i nikoga više nije briga "šta će selo da kaže" ...
Zato ih i ima više nego ranije. Nisu ni ranije brakovi bili bolji nego su se ljudi teže odlučivali za razvod ...
Nemoj se saliti ni malo. Inace, kaze se patrijarhat.
Mislim, smijesno mi je to sto vise niko nece porodicu, kao da je cilj zivjeti i umrijeti sam. Ali ako zamislimo da je cilj porodice lezao u ocuvanju obicaja i odredjene snage i moci kroz pokolenja, onda je mozda razumljivo da u jednom industrijskom svijetu tako nesto nije moguce, pogotovo sto stare nema ko da odmijeni, nego moraju da robuju do 60.- 65. godine, a poslije toga nisu ni za sta. U sustini bez pametnih starijih ljudi na kojima pociva pravo i obicaji, ni sama moralna egzistencija nema opstanka, a samim tim se gubi osnovica za buducnost porodice.
Имам ја једну у џепу....обично их носим са собом, да ми се нађу при руци кад затреба....![]()
Porodica nije mrtva, mrtva je samo u glavama promasenih osoba.
Kad je nesto mrtvo, znaci da je kraj. Medjutim nije mrtvo !
Porodica zivi, ali zapada u krize vremena... ide na ''gurku'' (sto bi rekli)...
e sad, neko teze gura pa odustane, a neko gura dok dusa ne izadje na nos, ali ipak upali
problem neudatih/neozenjenih ... nije vezan za porodicu, jer oni je jos nisu stekli