poroci ?

najgori muski porok je ...

• alkohol .

• droga .

• cigarete .

• kocka .

• ljubavnice .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
dakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?:think:

alkohol - zanli čovek veseljak i socijalizovan
droga - znači čovek opušten i maštovit
cigarete - znali čovek smiren
kocka - zanli čovek sračunat
ljubvanice - znači čovek potentan
jelte svi su poroci dobri dok ne postanu loši

gotovo da ne znam nikog ko se rekreativno ne alkoholise, drogira ili pusi. ili sva tri. dok god je rekreativno i nisu neke katastrofalno zavisne droge u pitanju ili 2-3 pakle cigareta dnevno koje treba da udisem moze se tolerisati. kockanje bas bas ne volim...a ljubavnice su problem koji u opste nije u kategoriji ostalih.

Немам дилера, а баш бих смотао већ дуже времена. Зашто да не, зашто је то порок, нисам наркоман :))
Бирам бајсеве пола године, као да купујем острво. То је исто болесно, порок је бити толико обазрив, око нечег са 2 точка.

Немам дилера, а баш бих смотао већ дуже времена. Зашто да не, зашто је то порок, нисам наркоман :))
Бирам бајсеве пола године, као да купујем острво. То је исто болесно, порок је бити толико обазрив, око нечег са 2 точка.
ja sam kupovala kameru (foto) dve godine :neutral: istrazivala modele, stalno izlaze novi, uporedjuj cene karakteristike itd...na kraju sam se smorila i kupila najjeftiniji koji sam nasla :neutral:

dakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?:think:

Mozak krokodila a emocije pacova. Dakle, neosetnost. Surovost. Bezosećajnost.

Kada imaš dušu, savest i osećaje, razum... tada znaš za meru u svemu . Tada ti nisu potrebni poroci. Jer imaš osećaj za stid. Sram. Da ono što tebi kao čoveku ne sedne ok, da verovatno neće ni drugome. Tada...Ne povređuješ i ne uništavaš. Na bilo koji način...Ni sebe. Ni druge.

Kada čovek to u sebi ne nosi rođenjem...Tada mu je čitav život...Laž. I šta je onda njima slagati druge, za bilo šta, a ne trepnuti? Ništa.

:hvala:

uzmi neki neugledan, polovan ktm, zavrshava poso :))

Najgori porok ne samo muski nego i zenski je definitivno droga, a tu po meni spada i alkohol kao jedna vrsta droge.
Ne znam sa kojim porokom bih mogla da zivim, mozda npr. zavisnost od interneta, ali i to ako ode u krajnost je strasno, tako da ne zelim da razmisljam u tom pravcu...

Zivela sam 7 god. sa muskarcem koji je bio strastveni konzument svega navedenog (jedino za ljubavnice nisam sigurna:), ali pored svega to bi mi najmanje tesko palo).
Droga i kocka su nocna mora.
Ipak od droge nema gore. I za narkomana i za sve oko njega. On sam pada- sam se ubija, ali vuce i druge za sobom. Borba sa tim deluje nekada nemoguca. Strah, strepnje, gadjenje, a opet... Tesko bi ostavio i kuce na ulici koje je nemocno, a ne coveka, pogotovo ako si imao nesto sa njim.
Najteze je secanje na izgubljene poglede, opustene vilice,... Neprespavane noci jer leze u krevet sa cigarom, ne kontrolise telo, ruka pada, busi posteljinu, a nece da je ugasi. Strah da se ne zapali stan... Trzanje na dolazak policije... Odbijanje pomoci... Zrtvovanje u svakom smislu...
Ne zelim to nikome...

Zivela sam 7 god. sa muskarcem koji je bio strastveni konzument svega navedenog (jedino za ljubavnice nisam sigurna:), ali pored svega to bi mi najmanje tesko palo).
Droga i kocka su nocna mora.
Ipak od droge nema gore. I za narkomana i za sve oko njega. On sam pada- sam se ubija, ali vuce i druge za sobom. Borba sa tim deluje nekada nemoguca. Strah, strepnje, gadjenje, a opet... Tesko bi ostavio i kuce na ulici koje je nemocno, a ne coveka, pogotovo ako si imao nesto sa njim.
Najteze je secanje na izgubljene poglede, opustene vilice,... Neprespavane noci jer leze u krevet sa cigarom, ne kontrolise telo, ruka pada, busi posteljinu, a nece da je ugasi. Strah da se ne zapali stan... Trzanje na dolazak policije... Odbijanje pomoci... Zrtvovanje u svakom smislu...
Ne zelim to nikome...

Uh, treba ti skinuti kapu zeno za izdrzljivost, to je bas tesko kroz sta si prolazila, ne ponovilo se...

Back