- Poruka
- 4.865
dakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve je ok dok imamo iste poroke![]()
e ovo nije tacno
sta ce njemu recimo ljubavnica?![]()
Da stvarno kad covek ima ljubavnicu to je u stvari kao da ima duplikat slicice ili salvete koju skuplja jer vec ima zenu kuci ali kad zena ima ljubavnicu to je bas onako recimo osvezenje, originalno osvezenje.
pa normalno,nekako se osecas u trendu![]()
bajs i zeleni cajdakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?![]()
ja sam kupovala kameru (foto) dve godineНемам дилера, а баш бих смотао већ дуже времена. Зашто да не, зашто је то порок, нисам наркоман)
Бирам бајсеве пола године, као да купујем острво. То је исто болесно, порок је бити толико обазрив, око нечег са 2 точка.
dakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?![]()
Немам дилера, а баш бих смотао већ дуже времена. Зашто да не, зашто је то порок, нисам наркоман)
Бирам бајсеве пола године, као да купујем острво. То је исто болесно, порок је бити толико обазрив, око нечег са 2 точка.
gotovo da ne znam nikog ko se rekreativno
uzmi neki neugledan, polovan ktm, zavrshava poso)
dakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive ? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?![]()
možda bih forum mogla da prihvatimdakle koji je najgori muski porok iz zenske perspektive? nabrojao sma one najzesce ali ima ih jos . podpitanje je sa kojim bi porokom mogli zivjeti u vezi sa svojim partnerom ?![]()
Zivela sam 7 god. sa muskarcem koji je bio strastveni konzument svega navedenog (jedino za ljubavnice nisam sigurna, ali pored svega to bi mi najmanje tesko palo).
Droga i kocka su nocna mora.
Ipak od droge nema gore. I za narkomana i za sve oko njega. On sam pada- sam se ubija, ali vuce i druge za sobom. Borba sa tim deluje nekada nemoguca. Strah, strepnje, gadjenje, a opet... Tesko bi ostavio i kuce na ulici koje je nemocno, a ne coveka, pogotovo ako si imao nesto sa njim.
Najteze je secanje na izgubljene poglede, opustene vilice,... Neprespavane noci jer leze u krevet sa cigarom, ne kontrolise telo, ruka pada, busi posteljinu, a nece da je ugasi. Strah da se ne zapali stan... Trzanje na dolazak policije... Odbijanje pomoci... Zrtvovanje u svakom smislu...
Ne zelim to nikome...