mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.420
onog momenta kad devojcici izrastu grudi, ona je spremna za produzetak svoje ljudske vrste zar ne...tako priroda nalaze...a mene je moj otac ucio da slusam prirodu...
prema tome... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema tome,Mario,ako moze da dohvati kvaku i prekidach za svetlo,moze i da se sexa?! :shock:mario80:onog momenta kad devojcici izrastu grudi, ona je spremna za produzetak svoje ljudske vrste zar ne...tako priroda nalaze...a mene je moj otac ucio da slusam prirodu...prema tome... :wink:
Evo druze ja cu polako da ti objasnim:hanibal77:je l hoce neko gastarbajterima da objasni o cemu se radi jer ja nista ne razumem(nemam satelit niti novine)
Dobro te naučio matori...mario80:onog momenta kad devojcici izrastu grudi, ona je spremna za produzetak svoje ljudske vrste zar ne...tako priroda nalaze...a mene je moj otac ucio da slusam prirodu...prema tome... :wink:
ADMIRALXY:u jeb.o te sto se zaj.ebah umesto mikkica ja citam makkica
boze budale
ja ga nemam ali ko ide do kg moze ga nabaviti
valjda
oni su se usrali od pandura ali uz malo srece !!!!
ADMIRALXY:u jeb.o te sto se zaj.ebah umesto mikkica ja citam makkica
Kad se ozenis sve ce to tvoja zena da ti radi.Pa ce ti se onda dizati kosica.mario80:mmmm...kako se samo trlja o nogu onom tajkunu na brodu....digla mi se kosa na glavi...a kakva je tek uzivo...mene kao da je munja presekla...mackica ns:Niakko da se otmem utisku da ta deca još ne znaju ni šta stvarno znači UŽIVANJE u sexu. I to je najžalosnije.
Možda i grešim, napredne neke generacije :?
Ma, ŠEVERINA JE KRIVA ZA SVE![]()
![]()