POREZ

JABUCHILO:
nemam pojma. ja sam uvek fin i glumim pogubljenog, rasejanog pesnika... na kraju sve tetkice trce okolo, popunjavaju mi formulare a kad odlazim cujem kako uzdisu i govore - 'e, da je meni ovako fin i pametan zet...' :D
:lol:
Jao imamo istu taktiku.
Kad udjem u poštu, banku, SUP....nabacim nevin osmeh,stanem za šalter, utanjim glas, onda se kao zagledam u službenicu i pre svega krajnje naivno prokomentarišem ''jao sto vam je dobra boja kose! koja je to farba? '' ...posle toga je moja! Nebrojeno puta su mi popunile formulare i ispratile me uz majčinski topao osmeh.

Ја у мојој служби имам колегинице које раде на шалтерима ... Буквално страшна ситуација : нити познају свој посао, нити знају с компјутерима, нити умеју да се понашају. Скраћено нити ...

Ваљда се за такве послове бирају они најимбецилнији. А обим њиховог посла је невероватно једноставан. Гарантујем да би моје клинце обучио за недељу дана и били би бољи ...

Проблем је што су мало плаћени, па нико паметнији то неће да ради. Баш ако си мента, и видиш да за друго ниси - дај ми шалтер :lol:

Back