Porez od šest odsto na penzije i plate veće od 12.000 dinara

Da li podrzavate ovu meru Vlade Srbije?

• Da, mislim da ce to pomoci izlazak iz krize

• Ne, to je samo dodatni harac za ionako siromasne gradjane

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ево сад слушам да повећавају порез на станове који су већи од 60 м2.Па није исто кад супруга,троје деце и ја живимо у 75м2 и неко ко сам живи у 50 м2.Чињеница што нисам гласао за жуту багру ми ни најмање не олакшава бес :evil:

Ево сад слушам да повећавају порез на станове који су већи од 60 м2.Па није исто кад супруга,троје деце и ја живимо у 75м2 и неко ко сам живи у 50 м2.Чињеница што нисам гласао за жуту багру ми ни најмање не олакшава бес :evil:

Ја вам фино кажем да ће морати доћи до разрачунавања са окупационим властима(осим ако неко жели да мирно стави главу на пањ).Постало је неподношљиво.Све уништише европске штеточине,само нам оставише намете.
Још да знате колико је малих привредника затворило своје послове због неспособне власти...На хиљаде.

Ја вам фино кажем да ће морати доћи до разрачунавања са окупационим властима(осим ако неко жели да мирно стави главу на пањ).Постало је неподношљиво.Све уништише европске штеточине,само нам оставише намете.
Још да знате колико је малих привредника затворило своје послове због неспособне власти...На хиљаде.

Мени причаш, десет радних места сам био обезбедио и то без и најмање помоћи државе својим средствима.Преживео сам све осим ове багре,нажалост после 15 година.:sad2:

i dok narodu vlast uvodi nove poreze, harace , smanjuje plate i penzije istovremeno na budzetsku sisu privaljuje jos 55 budzetskih parazita

U sred krize Vlada zapošljava
27. mart 2009. | 15:12 -> 15:50 | Izvor: B92
Beograd -- U trenutku kada je objavila da neće biti zapošljavanja novih službenika u državnoj upravi, Vlada je objavila konkurs za 55 radnih mesta.

--------

Mora da se zbrinu deca, kumovi, surnjaje, tastovi i taste, pobratimi, ljubavnice, sinovci i ostali bliski i malo manje bliski rodjaci i prijatelji partijski i kafanski.

Данас сам прошао Газелом. Јадни они цигани где живе. И уместо да их власт исели и да им да нормалне услове за живот они се зезају.....:ljutko: Шта ће тек странци да мисле о нама кад виде ову беду сад кад буду долазили. Срамота!:ljutko:

Back