Porez na preko 60 kvadrata.

Pa sto ih ne namestite u muriji???

Meni niko nije direktno trazio kintu ni za sta.......ono, nije da nisam castio, ali da mi je neko rekao , "daj 1 000 jura da ti zavrsim posao".......nije........

A voleo bi........em bi mu yebo kevu, em bi ga namestio muriji da zaglavi robiju ,u doope alavo ga ebem.......:evil:

Zato, drinjaca........mislim da lazes kao kera.....:roll:

Како да ти траже ???

За шта ???

За про**равање на форуму ???

Почни да зидаш макар керећу кућицу па ћеш да видиш колико има тих Жутих сецикеса ...
Накотило се то ...

А ове претње су ти отприлике као - "Држ'те ме разбићу га !!!":rotf::rotf:

upravo javili na RTS-ovom dnevniku. Placace poseban porez ne imovinu svi oni koji imaju imovinu vecu od 60 kvadrata.

Upravo su nam saopstili da su bogati gradjani Srbije ne samo oni koji imaju primanja veca od 12 000 din, vec i oni cija kvadratura prelazi 60 kvadrata i to naravno bez obzira koliko nas zivi u tih 60+ kvadrata.

A na primer ako imam i vikendicu sa 200 kvadrata?

баш ме интересује да ли је овако било за време старца фоча и дахија у србији?они јесу хебали српкиње и убијали србе,али брате ово је још горе,власт кара и србе и српкиње,све редом већ 10 година.све су распродали и задужили нас ,и користе паре ммф да исплаћују плате и пензије.како год се окрене,морамо прогласити банкрот,ако то урадимо одмах,можда се извучемо за 5 година,ако се одлаже како то ради ова ретардирана стока,пући ћемо скроз,анархија,грађански рат....

баш ме интересује да ли је овако било за време старца фоча и дахија у србији?они јесу хебали српкиње и убијали србе,али брате ово је још горе,власт кара и србе и српкиње,све редом већ 10 година.све су распродали и задужили нас ,и користе паре ммф да исплаћују плате и пензије.како год се окрене,морамо прогласити банкрот,ако то урадимо одмах,можда се извучемо за 5 година,ако се одлаже како то ради ова ретардирана стока,пући ћемо скроз,анархија,грађански рат....

Zaboravio si da kazes da nas karaju u zdrav mozak ili mozda nije vise ni zdrav:think:

Turci su cak i vise ulagali u Srbiju od DOS-a :mrgreen::thumbdown:

Back