Porez na Partizan

Bice ti zao sledeci utorak , kad budes gledao rough gangbang na onom Titovom stadionu . :mrgreen:

To sve stoji , al ne znam koji ce qurac u tom tekstu o ovoj skandaloznoj odluci , neki neobrazovani celavi majmun i zaposleni u njegovoj propaloj firmi , ko da su oni bitniji od ostalih gradjana koji takodje moraju protiv svoje volje da placaju ovo sranje . :roll:

и они су грађани ове државе...........грађани иза којих стоји више људи него иза било које политичке странке..........а "необразовани ћелави мајмун" је до сада одржао свако своје обећање...за разлику од политичара.

Да ли ти ико брани да платиш?
али немојте мимо закона и прописа то тражити и од мене.

3192435737_6d81f4bb88.jpg

Bice ti zao sledeci utorak , kad budes gledao rough gangbang na onom Titovom stadionu . :mrgreen:

To sve stoji , al ne znam koji ce qurac u tom tekstu o ovoj skandaloznoj odluci , neki neobrazovani celavi majmun i zaposleni u njegovoj propaloj firmi , ko da su oni bitniji od ostalih gradjana koji takodje moraju protiv svoje volje da placaju ovo sranje . :roll:

uh al si se zajapurio i izvredjao lukica, nece moci da spava posle svega sto si napisao o njemu :hahaha::hahaha:

ocigledno je da je namera teksta da istakne ironiju i nelogicnost da Crvena zvezda, kao udruzenje, zaposleni, navijaci - takodje finansiraju Partizan
jel' ti sad malo jasnije?

uh al si se zajapurio i izvredjao lukica, nece moci da spava posle svega sto si napisao o njemu :hahaha::hahaha:

ocigledno je da je namera teksta da istakne ironiju i nelogicnost da Crvena zvezda, kao udruzenje, zaposleni, navijaci - takodje finansiraju Partizan
jel' ti sad malo jasnije?

Finansiraju i zaposlenu u vodovodu i kanalizaciji , ili u fk Radnicki Nis ili fk Rad , sto bi se romi i shef im celavi majmun morali izdvajati ,opet neka pozitivna diskriminacija , solidarnost zbog onog u Francuskoj sto im rade ...ko zna sta je u pitanju :think:

Finansiraju i zaposlenu u vodovodu i kanalizaciji , ili u fk Radnicki Nis ili fk Rad , sto bi se romi i shef im celavi majmun morali izdvajati ,opet neka pozitivna diskriminacija , solidarnost zbog onog u Francuskoj sto im rade ...ko zna sta je u pitanju :think:

"необразовани ћелави мајмун" је до сада одржао свако своје обећање...за разлику од политичара.

нешто нетачно?

П.С.
Финасирање од стране јавног предузећа моноплисте коме је по статуту забрањено финасирање спортских клубова је нелегално...............у томе је проблем?

apsolutno
nego ovde je problem shto je PARTIZAN, a licemerno je shto to cigani ne priznaju nego vichu "nije dozvoljeno po zakonu...blabla", nisam ja lud znam shta mozhe shta ne mozhe, al takodje znam i da bi dzhavola ti to prich'o da je FK "saopshtenje" ushla u LS

apsolutno
nego ovde je problem shto je PARTIZAN, a licemerno je shto to cigani ne priznaju nego vichu "nije dozvoljeno po zakonu...blabla", nisam ja lud znam shta mozhe shta ne mozhe, al takodje znam i da bi dzhavola ti to prich'o da je FK "saopshtenje" ushla u LS

Не причај глупости, није коректно, прочитај мој трећи коментар па се јави.

Мени сама та чињеница да ЕПС финансира неки спортски клуб не смета. Кад је земља неспособна да донесе закон о приватизацији и нека.

Али бринe друго питање. Зашто државно предузеће финансира инострани, хрватски клуб и ногомет?

Poslednja izmena:
Pa neka se onda privatizuju ti naši "velikani",pa ko se bolje snađe u "tržišnoj utakmici" neka opstaje, a ko ne na doboš ko im j..e mater.
I jedni i drugi su i dalje poligon za obuku kadrova i za namirivanje prilikom koalicionih dogovora. I oboje su državni projekat koji traje 60 i kusur godina sa tom razlikom što je jedan propao i trenutno pušten niz vodu a drugi ipak daje znake života pa se favorizuje.
Od mene ne tražite ništa kako god bilo. Bole me i za jedne i za druge.

Pravila postoje da bi se krsila.:klap:

Nego,kad je taj Partizan toliko dobar kako ne "zabode" nekog dobrog sponzora,majku mu?:think::dontunderstand:

Pa ovo je vise usluga EPS-u nego usluga Partizanu ...
Partizan ne reklamira EPS kada igra utakmice u domacem sampionatu, samo na evropskoj sceni ... Plus, ruzno su odradili dresove sa EPS-om ...
A verovatno krece privatizacija EPS-a, pa da bi ga malo izreklamirali i na prolece u ligi sampiona :mrgreen:

Pa ovo je vise usluga EPS-u nego usluga Partizanu ...
Partizan ne reklamira EPS kada igra utakmice u domacem sampionatu, samo na evropskoj sceni ... Plus, ruzno su odradili dresove sa EPS-om ...
A verovatno krece privatizacija EPS-a, pa da bi ga malo izreklamirali i na prolece u ligi sampiona :mrgreen:

каква је сврха рекламирања једног монополисте?
И на основу чега ја то морам да плаћам?

Back