Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.243
Gospod Bog neka nas sve pomiluje i podari nam više pameti, da potraje, da istrajavamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam iluziju odvojenosti i u njoj mogu ostati dokle god hoću. Sve ono štoЗна, јер немаш куд
pa sad ako si čitala dela apostolska još uvek im nije bilo baš jasno. zar je pavle bolje razumeo isusa od petra koji je bio s njim. zašto ga pavle iznapušavao ?A i ti retki se nisu rodili takvi, nego su radili na tome da to postignu.
To se ne dešava spontano. Imaš za primer Isusa, pa možeš reći,
on je bio Bog u telu čoveka, ge ću ja njegov primer slediti. Ali imaš
i apostole i svece koji su obični ljudi iz naroda.
Iluzija od života... odvajam je. Znam, ali sam zaljubljenica u nestvarno, smišljeno i stvoreno.Imam iluziju odvojenosti i u njoj mogu ostati dokle god hoću. Sve ono što
doživljavam potvrđivaće da sam odvojena.
imamo mi ideju o uzvišenosti, herojima, junacima, spasiteljima.i to je ljudski kad si nemoćan pa stvaraš sliku pravde ali po svojoj pravdi.ja..
Ali ti moje osećanje možeš nazvati subjektivnim doživljajem. Zato ovde
iznosimo neke argumente. Da uzvišena, neuslovljena, božanska ljubav
ne postoji, ne bi imali ni ideju o njoj.
pa vidi druže nismo oko tog još pričali, javim ti u svakom slučajuSad bi mogli dalje...a ko je hrabar?
Ali nećemo...
Ima li nekog da mrzi?
Slaba sam nešto sa delima apostolskim.pa sad ako si čitala dela apostolska još uvek im nije bilo baš jasno. zar je pavle bolje razumeo isusa od petra koji je bio s njim. zašto ga pavle iznapušavao ?

pa kad ne misionarim.Slaba sam nešto sa delima apostolskim.
Al sve i da ti je sve jasno, ti to u svakodnevni život ne možeš da primeniš.
U tome je čitav problem. Još je i bolje onima kojima ništa nije jasno..![]()
Vera tvoja te je izlečila?imamo mi ideju o uzvišenosti, herojima, junacima, spasiteljima.i to je ljudski kad si nemoćan pa stvaraš sliku pravde ali po svojoj pravdi.
bog je samo sidro za koje se uhvatimo kada je teško, pa kad prođe kriza ili zaboravimo ili mu se zahvaljujemo iako možda nije ni mrdnuo prstima. šta je Isus govorio kada je lečio bolesne? ja sam te izlečio, bog te izlečio ili?

Imam iluziju odvojenosti i u njoj mogu ostati dokle god hoću. Sve ono što
doživljavam potvrđivaće da sam odvojena.
o tome da sve zavisi od tebe ili imaš vere ili nemaš.Vera tvoja te je izlečila?
Kreneš jedno pa u rikverc, pa levo, pa desno. Ja ne mogu da shvatim kud
si sa pričom krenuo.![]()
To je tačno. Kada se vratiš osećaj je da nikada nisi nikuda ni odlazioКао и дете када се окрене од родитеља, па потраје 3 минута
Ne činim ja. On čini, po mojoj veri.o tome da sve zavisi od tebe ili imaš vere ili nemaš.
pa kad kaže vera te tvoja izlečila, jel to znači da si se sama izlečila ili te bog izlečio?
kakoNe činim ja. On čini, po mojoj veri.
Po mojoj voljenoj Anastasiji, to je jabuka koju još uvek jedemo. To je pitanje
a mi verujemo i statiramo, bog radi za nas, pa nekom majka nekom maćeha.Po mojoj voljenoj Anastasiji, to je jabuka koju još uvek jedemo. To je pitanje
koje je zmija čoveka nagovorila da postavi i još uvek ga uprno postavlja.
A tvoje nije da znaš kakvom silom Bog čini, već da biraš dobro.
Uf što verujemo.. kada bi nam se momentalno ostvarivalo sve u šta verujemo,a mi verujemo i statiramo, bog radi za nas, pa nekom majka nekom maćeha.
eto vidiš tadej se slaže sa mnom tj ja sa njimUf što verujemo.. kada bi nam se momentalno ostvarivalo sve u šta verujemo,
bili bi mrtvi za pola dana.. možda i manje..
Zato za nas koji ''ne znamo šta činimo'' postoji vremenska zadrška u ostvarenju
onoga u šta verujemo. Ili, naše misli nemaju toliku snagu kao recimo kod ljudi
koji su sveti.
Otac Tadej je rekao ''Kada bi znali kolika je snaga vaših misli, nikada ne bi
dozvolili da pomislite nešto loše''. A mi pojma nemamo ni šta sve pomislimo
u toku dana.
Kako?eto vidiš tadej se slaže sa mnom tj ja sa njim
I treba da budeš zaljubljenica u ono što je Bogom stvoreno. To i jeste poentaIluzija od života... odvajam je. Znam, ali sam zaljubljenica u nestvarno, smišljeno i stvoreno.
Nisam u nedoumici gde treba da idem.

Znala sam.A da se drzite teme?
Imate kafanu za cet

Opomene pred isključenje. Hajde onda na sotonicu da se vratimo.nemojte da vas opominjem![]()