Poredjenje mobil flat ponuda

zato sam bio za prodaju telekoma dok nesto vredi.

fiksni su prevazidjeni i internet je jedino sto je jos vezivalo pretplatnike

pojavom 4g mreze omasovice se napustanje telekoma posebno jer im je mreza prilicno losa

optika je slabo rasirena a bakarna mreza je relativno stara, preko 15 god

i internet brzi od 20 je moguc samo blizu cvorista

dok 4g ide 70- 80 , skoro po celoj srbiji

zato sam bio za prodaju telekoma dok nesto vredi.

fiksni su prevazidjeni i internet je jedino sto je jos vezivalo pretplatnike

pojavom 4g mreze omasovice se napustanje telekoma posebno jer im je mreza prilicno losa

optika je slabo rasirena a bakarna mreza je relativno stara, preko 15 god

i internet brzi od 20 je moguc samo blizu cvorista

dok 4g ide 70- 80 , skoro po celoj srbiji

To je možda tako kod vas u Srbiji, kod nas u HR baš i ne. Mi imamo više fiksnih teleoperatera od mobilnih. I kod nas je optika raširena. I popularna je 3D usluga (telefon, net i TV). Ja recimo plaćam 3D uslugu 18€, a dobijam neograničene razgovore sa bilo kim u HR na fiksnoj mreži (plaćam samo uključenje oko 0,03€), neograničeno prema mobilnim mrežama Vip i Tomato (uključenje 0,03€), imam oko 40 TV programa + 150 dodatnih (vidjeti ćemo da li će svi ostati ili će se ukinuti nakon promo perioda), i net od 50/10 MBit. To nemože niti jedna mobilna mreža. Pogotovo ne za 18€ mjesečno.

5901133292.png

Kod nas to moze samo u Nisu gde caruju opticke kablovske mreze , tj provajderi optike....tamo je za 18e 50tica kao dobar dan...ne secam se da sam video nesto ispod 20 e sad MBps ili Mbps ne secam se...

- - - - - - - - - -

Inace sam za da VIP pregazi mts iako je to nemoguce...jer mts je sad uveo da mu svi korisnici moraju da placaju na svaka 3 meseca...manje od 3....tj da moraju da budu akvitne platishe...
To je nekad imao VIP kao foru, pa je oteralo mnoge....Telenor je na pola, on blokira ali ne obrise kredit....a ovi ostlai brisu...

Vip ima nesto u ponudi oko pripejd internet kartice, 1.-rsd 1 MB pa ko voli nek izvoli, skupo nije za one koji koriste net intezivnije (jos sad daju duplo MB "od" dopune 500.-rsd, a vazi 30 dana) , jos ako imate Dual Sim mobilni eto vam "sim 1" za telefoniranje dok "sim 2" koristite za net.

Inace 4G ili LTE mreza se koristi samo za brz internet ali ne i za telefonat!

To je možda tako kod vas u Srbiji, kod nas u HR baš i ne. Mi imamo više fiksnih teleoperatera od mobilnih. I kod nas je optika raširena. I popularna je 3D usluga (telefon, net i TV). Ja recimo plaćam 3D uslugu 18€, a dobijam neograničene razgovore sa bilo kim u HR na fiksnoj mreži (plaćam samo uključenje oko 0,03€), neograničeno prema mobilnim mrežama Vip i Tomato (uključenje 0,03€), imam oko 40 TV programa + 150 dodatnih (vidjeti ćemo da li će svi ostati ili će se ukinuti nakon promo perioda), i net od 50/10 MBit. To nemože niti jedna mobilna mreža. Pogotovo ne za 18€ mjesečno.

5901133292.png

Internet ti odlično radi sa tv, :zblesav:

Back