pored tebe nasao sam sebe

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
... prica mi prijateljica, par godina u braku, kako je sretna i oseca potpunu predanost muza bez ikakvih zadrski, bez bojazni da bi mogla malo smrsati ili nije dovoljno skolovana .....

ja sam bila malo zbunjena, kao i uvek kada se spomenu velike reci, ali je njeno odusevljenje svakako preslo i na mene, makar pocetni udar

a sada se pitam sta je pisac hteo reci, zar on to nije sebe poznavao, ili joj se napokon prilagodio, pomirio sa sudbinom, presao na njenu frekvenciju? dali su te reci, koliko god romanticno i bozanstveno zvucale- zaista za radovanje?

... prica mi prijateljica, par godina u braku, kako je sretna i oseca potpunu predanost muza bez ikakvih zadrski, bez bojazni da bi mogla malo smrsati ili nije dovoljno skolovana .....

ja sam bila malo zbunjena, kao i uvek kada se spomenu velike reci, ali je njeno odusevljenje svakako preslo i na mene, makar pocetni udar

a sada se pitam sta je pisac hteo reci, zar on to nije sebe poznavao, ili joj se napokon prilagodio, pomirio sa sudbinom, presao na njenu frekvenciju? dali su te reci, koliko god romanticno i bozanstveno zvucale- zaista za radovanje?

Ne znam meni to deluje nezainteresovano..zasto..zato sto sigurno balavi po netu na zgodne ribe..to cak i nije problem provaliti malo procackas po kompu i sve ti jasno

kako tako kratko i bezdusno :lol:
zasto laze, kako laze? ona je presretna ;)

Ne znam meni to deluje nezainteresovano..zasto..zato sto sigurno balavi po netu na zgodne ribe..to cak i nije problem provaliti malo procackas po kompu i sve ti jasno

kako deluje nezainteresovano, ovako lepe reci ?
ne balave svi na netu na ribe, ko hoce ima i svalerku ...

Baš mi je drago zbog njih dvoje...:hahaha:

kako tako kratko i bezdusno :lol:
zasto laze, kako laze? ona je presretna ;)

kako deluje nezainteresovano, ovako lepe reci ?
ne balave svi na netu na ribe, ko hoce ima i svalerku ...

ALi nisam shvatio koje je on to reci rekao?nisi tako napisala da je on nesto rekao..ali svaki ce reci naravno..sebe bi pljunuo kad bi bio pored nekog i ne govorio lepo o njoj..nego za net rekoh da se tako brzo moze saznati sta zapravo misli

pa ok pored nekog pronaci sebe ali sto bi se bojala da smrsa,potpuna predanost,ni meni to nije jasno,sad ne znam da l ima veze s bojom kose :think:
uglavnom moze,sto da ne moze,npr neko samo skita,pravi sra,nja,ne trazi posao nego trazi djavola
i onda sretne nekog
pored tog nekog pozeli da ima mirnu luku,i da se smara nedeljom na porodicnom rucku,i da okopava basticu,i da pere smrdljive carape

ili
neko radi ko cinovnik,i zna samo za 7-15 radno vreme,subotom kupanje,nedeljom crkva,petkom riba
i sretne neku umetnicku dusu,i provodeci vreme s istom shvati da je to njegov zivot,i da mu malo haosa ne bi bilo stetno,i da bi voleo da odluci veceras gde ce na odmor sutra,a ne da planira u sitna crevca

evo bred pit uz andjelinu pronasao sebe
sto je to nemoguce,pa nekad ne vidis s dovoljno udaljenosti sopstven zivot,nego se ukopas u sadasnjicu,nemas vremena da zastanes i zapitas se sta zelis,kuda ides,sta bi bilo bolje
ne vidim da je to nesto lose
nema to veze s kakva jaja volis,nekad jednostavno ne znas da bi ti se neka jaja svidela,i taj neko ti otkrije drugi svet,i shvatis da je to tvoj svet,pa makar i taj neko nestao iz njega ti ostanes u tom svetu

Tako bi trebalo da bude, i kada smo prelepi i kada smo manje lepi, stari, naborani, debeli, ne daj boze bolesni i bespomocni...oseca se voljeno i sigurno pa je malo popustila, nista strasno...mislim da bi joj masa savrseno skockanih devojaka pozavidelo. Iako je spolja glazura unutra mogu biti rusevine...kod nje je mozda suprotno, srecna devojka.

Back