Za dvadesetak dana idem na 8 dana u Poreč, u hotel. Jel ima neko iskustva, kakva su? Hotel Delfin je u pitanju, hvala. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Možda" danas ne stoji na nekim vratima ovakav natpis, ALI u NEČIJIM GLAVAMA tamo SIGURNO još uvek stoji! A ti izvoli pa idi!1990. u Hrvatskoj, u Porecu, na vratima supermarketa u kome smo kupovali hranu je stajao natpis:Zabranjen ulaz psima i Srbima! Tada sam imala 11 godina i ovo pamtim do dana danasnjeg i zarekla sam se da moja noga tamo vise krociti nece! Sem toga, secam se da su moji u to vreme kupovali NIN i da su u tom izdanju pred sam polazak na put bila odstampana dva Z, koja je potrebno iseci iz novina i prelepiti preko BG registracija na kolima kako bi se dobila ZG registracija u cilju bezbednijeg boravka u lijepoj njihovoj...
To je kod nas sramota, a ti se još i hvališ ....
Za dvadesetak dana idem na 8 dana u Poreč, u hotel. Jel ima neko iskustva, kakva su? Hotel Delfin je u pitanju, hvala.![]()
Medo Brundo jesi bio u Poreču možda? Kako je tamo? ;D
Tamo nemaš peščanih plaža, uglavnom neki kamenjar sa onom crvenom zemljom.E ovo je već OK. ;D Plaže su šljunkovite i beton jel tako?
To je kod nas sramota, a ti se još i hvališ ....
E aj odjebite s tim postovima smarate stvarno i neću da zaključaju temu zbog prepucavanja o politici. Ne interesuje me šta o kome mislite, ja hoću da putujem imate podforum o politici pa tamo diskutujte. Ako ima nekog ko je bio u Poreču, neka napiše nešto, ako ne, nek preskoči temu.
E ovo je već OK. ;D Plaže su šljunkovite i beton jel tako?
Naravno da je problem, jer ovo spada u osnovno kršenje ljudskih prava i slobode govora!SCH nemojte pisati na temama o Hrvatskoj ako je problem...