da li je ,zasto,i kako je moderno doba potisnulo viteza u nama?kako aktivirati hrabrost,cast,dobrotu i
sve ono sto je predstavljalo borce za istinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Margott:zato shto vishe ne postoje za koje se vredi boriti.. sve kurvetine i raspadi...
divlja-u-srcu:Margott:zato shto vishe ne postoje za koje se vredi boriti.. sve kurvetine i raspadi...
U SUSTINI SI U PRAVU!![]()
NaraYan:divlja-u-srcu:Margott:zato shto vishe ne postoje za koje se vredi boriti.. sve kurvetine i raspadi...
U SUSTINI SI U PRAVU!![]()
Uopshte nije u pravu.![]()
Mislim da je bhc33 u pravu.Ako su nekada vitezovi imali navedene vrline u borbi i van nje,nista nas ne sprecava da steknemo njihove vrline i danas.Doduse,vreme maca je proslo,ali vreme casti nikad ne prolazi !bhc33:vitaz je vitez bez obzira na vreme 8)
Hektor:Mislim da je bhc33 u pravu.Ako su nekada vitezovi imali navedene vrline u borbi i van nje,nista nas ne sprecava da steknemo njihove vrline i danas.Doduse,vreme maca je proslo,ali vreme casti nikad ne prolazi !bhc33:vitaz je vitez bez obzira na vreme 8)
Hektor:Postoje vrednosti odgovarajuce svom vremenu,ali postoje vrednosti(vrline) koje nikada ne zastarevaju !
A nekad je bilo kao bolje.niko_al:da li je ,zasto,i kako je moderno doba potisnulo viteza u nama?kako aktivirati hrabrost,cast,dobrotu i
Sta je po tebi PRVI korak?zainteresovana:'Dobro se dobrim vraca'.
Svako ima viteza u svom srcu, samo smo se svi stisli.
Lao Ce je rekao 'Put dug hiljadama milja pocinje prvim korakom'.
Pa zasto ga ne bi svako od ucinio. Bar taj jedan korak. Nas svet smo mi, bez obzira na sve. Zar ne vidite kako je lako izmeniti!?
![]()
Hektor:Djidjo,odgovorio si simvolicno!