Porast stope kriminalitetu medju tinejdžerima

Daniel_Leverquin

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
329
Naslov sve govori... koliko ste ljudi ubili ove nedelje, koliko vutre izdilovali, koliko prodavnica opljačkali... jeste li tinejdž gangster koji igra inteligentno i iz senke - ili ste tinejdž gangster rušilac, koji juri okolo i puca na nedužne civile?

Ja nisam ništa od ovoga, prezirem kriminal.

P.S. Greška u naslovu - umesto kriminalitetu, treba kriminaliteta. Molim modove da isprave.

Naslov sve govori... koliko ste ljudi ubili ove nedelje, koliko vutre izdilovali, koliko prodavnica opljačkali... jeste li tinejdž gangster koji igra inteligentno i iz senke - ili ste tinejdž gangster rušilac, koji juri okolo i puca na nedužne civile?

P.S. Greška u naslovu - umesto kriminalitetu, treba kriminaliteta. Molim modove da isprave.

ja nisam tinejdžer, hebiga.... :D

Ja nisam nista od ovoga . Vrlo sam razuman i svakog dana kada uvidim ovakav neki clanak u novinama kao u pocetnom postu samo se prekrstim i zahvalim Bogu (u koga ne verujem) i zahvalim mu se sto nisam takav .

Hebote ne zna sta klinci umislili . Ono, sta znam roditelji 85% su odgovorni za njihovo ponasanje . Ostalih 15% ide na skolu, prijatelje ....

a na čemu mu se zahvaljuješ? što si TAKAV kakav jesi?

ovo drugo si u pravu, društvo iskvarilo finu decu... barabe neke

Prezirem sitne kriminalce, kao i one krupnije koji cine nesto zarad svojih potreba, ako nisu na ivici egzistencije. Podrzavam jedino teroriste (ali ozbiljno), ali samo one koji imaju jasno odredjenu ideologiju koju postuju i koji nastavljaju sa radom uprkos tome sto znaju da imaju mnogo opasnijeg neprijatelja-sistem. Inace, procenat kriminala znatno zavisi od zivotnog standarda, stoga nije ni cudo sto je zastupljen u Serbiji. :D

Zasto je preprodaja vutre kriminal???
Pa ja bar jednom sedmicno uzivam u carima vutre, pa nisam kriminalac. **** THE SYSTEM!

Prezirem sitne kriminalce, kao i one krupnije koji cine nesto zarad svojih potreba, ako nisu na ivici egzistencije. Podrzavam jedino teroriste (ali ozbiljno), ali samo one koji imaju jasno odredjenu ideologiju koju postuju i koji nastavljaju sa radom uprkos tome sto znaju da imaju mnogo opasnijeg neprijatelja-sistem. Inace, procenat kriminala znatno zavisi od zivotnog standarda, stoga nije ni cudo sto je zastupljen u Serbiji. :D

sa kime ja delim vazduh *** :( moram sad u stilu onih babetina iz srs-a...dabogda ti ti koje podrzavas na gajbu dosli i sprovodili svoju kamikaza ideologiju :super:

Слажем се, али терористи нису криминалци, већ борци за неки идеал. Они не спадају у ову тему.

Omladina bi da ne radi a da lako dođe do novca. Zato imamo društvo kakvo imamo, korumpirana vlast, neuređena država problematična omladina. Nisu oni nikakvi "mozgovi" za kriminal, samo sirova snaga i nenadmašiva ljudska glupost, neko iz sjenke ih vucara za nos i na njima silne pare okreće. Konkretno na navijačima, pripadnicima organizacije Obraz, 1389, i slično tome.

Omladina bi da ne radi a da lako dođe do novca. Zato imamo društvo kakvo imamo, korumpirana vlast, neuređena država problematična omladina. Nisu oni nikakvi "mozgovi" za kriminal, samo sirova snaga i nenadmašiva ljudska glupost, neko iz sjenke ih vucara za nos i na njima silne pare okreće. Konkretno na navijačima, pripadnicima organizacije Obraz, 1389, i slično tome.

Covek je lepo napisao...omladina uopste vise ne razmislja glavom.
(naravno ima izuzetaka :mrgreen:)

Bi lako da dodju do novca, pa uplivaju u vode iz koljih nema izlaza, a to oni tek shvate kad im gori pod nogama.

Miran san je nesto sto nikad ne bih dao, sve da jedva prezivljavam, a majku mu *****, nijesam toliko mutav da se ne snadjem sjutra bez kriminala.

Ybg, treba da se radi, a niko ti posao nece na tanjir servirati, nego treba da se sami borimo za njega.

Najgore je što se budala zakači za tebe iako ti ne želiš da imaš ikakve veze sa njima.
Počeću od običnog primjera, budale po gradu. Ni krivog ni dužnog doći će, pijan, naduvan da te provocira, kada vidi da ti to ne smeta iznerviraće se i početi se mlatarati sa tobom. Ako ga namlatiš onda će poslije opet naletjeti na tebe da poravna račune, ako te namlati vidjeće da može šta hoće sa tobom i opet će ponoviti isto.
Ne može čovjek živjeti normalno od budala. Ja sam za rješavanje po kratkom postupku, metak u čelo.

Najgore je što se budala zakači za tebe iako ti ne želiš da imaš ikakve veze sa njima.
Počeću od običnog primjera, budale po gradu. Ni krivog ni dužnog doći će, pijan, naduvan da te provocira, kada vidi da ti to ne smeta iznerviraće se i početi se mlatarati sa tobom. Ako ga namlatiš onda će poslije opet naletjeti na tebe da poravna račune, ako te namlati vidjeće da može šta hoće sa tobom i opet će ponoviti isto.
Ne može čovjek živjeti normalno od budala. Ja sam za rješavanje po kratkom postupku, metak u čelo.

On ako trazi djavola, djavola ce i da dobije, ne moras ti da budes taj djavo, jer ces poslije sjebati svoj zivot zbog idiota. A takvi obicno nalete na vecu budalu pa najebu, a ne moras ti da budes ta budala.

Valja ponekad ispasti p**ka u zivotu. Meni je stari govorio "Ako postoji bilo kakav nacin da izbjegnes tucu, izbjegni je, a ako ne, udari ga prvi"

Back