"Populaciju Rusije treba smanjiti na 50 miliona" Bivši poljski predsednik Leh Valensa šokirao svet

Grossmeister

Primećen član
Poruka
922

POPULACIJU RUSIJE TREBA SMANJITI NA 50 MILIONA" Bivši poljski predsednik Leh Valensa ŠOKIRAO SVET​

Sputnjik/Alo | Svet 10.07.2022 23:22
Populaciju Rusije trebalo bi smanjiti na 50 miliona, smatra bivši poljski predsednik Leh Valensa.

https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/649883/bivsi-poljski-predsednik-leh-valensa-sokirao-svet/vest.

I Rusi su šokirali cijeli svijet napadom na Ukrajinu. Tako da nema mjesta nekom iznenađenju na prijedloge rješenja.
treba populaciju BIH smanjiti na 100 000....irazoružati je...

POPULACIJU RUSIJE TREBA SMANJITI NA 50 MILIONA" Bivši poljski predsednik Leh Valensa ŠOKIRAO SVET​

Sputnjik/Alo | Svet 10.07.2022 23:22
Populaciju Rusije trebalo bi smanjiti na 50 miliona, smatra bivši poljski predsednik Leh Valensa.

https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/649883/bivsi-poljski-predsednik-leh-valensa-sokirao-svet/vest.

I Rusi su šokirali cijeli svijet napadom na Ukrajinu. Tako da nema mjesta nekom iznenađenju na prijedloge rješenja.
u pravu si. To je demokratija. I ceo svet , zakljucno sa evropljanima, kaze da anglo-ameriku treba sravniti sa zemljom i zatrti im seme za sva vremena.
Danas moze da kazes sta zelis.

Screen-Shot-2022-07-08-at-10.08.27-PM.png

Što se tiče proizvodnje hrane, Afrika je (žitarice, pšenica, riža, kukuruz,..)-praktički ništa.
https://ourworldindata.org/agricultural-production

Crop production across the world​

Poslednja izmena od moderatora:
Izjava jeste skandalozna, ali ruska populacija je i inače na putu smanjenja. Ovo pogotovo važi za etničke Ruse koji se iseljavaju i imaju slab natalitet. Sasvim je zamisliv scenario po kom će Čečeni i ostali muslimani predstavljati većinu u Rusiji.
do tad u evropi nece ostati ni jedan evropljanin.

Izjava jeste skandalozna, ali ruska populacija je i inače na putu smanjenja. Ovo pogotovo važi za etničke Ruse koji se iseljavaju i imaju slab natalitet. Sasvim je zamisliv scenario po kom će Čečeni i ostali muslimani predstavljati većinu u Rusiji.
Zadnjih cca 30 godina broj etničkih Rusa se smanjio na području SSSR za nekih cca 25 milijuna.

Budi ljubazan pa pročitaj kvotiraj celu moji poruku.
ja razmisljam o recenicama, a ne celim porukama
Ako te mrzi onda nemoj ni ovako.
zasto? tvoje reci, ti nam objasni, kako si povezao, poziv na depopulaciju [cime, ratom, genocidom?], sa iseljavanjem i natalitetom? po meni nespojivo osim ako nisi mislio da relativizujes i zamaglis sta je leh valensa rekao - MOZDA SE SLAZES SA NJIM, kad kazes ''ionako'', meni zvucis kao da se slaes sa njim?

kao, on neka ih pobije, a mi cemo da uzivamo - toliko umanjenje rusa ni hitler nije mogao ni da zamisli

Izjava jeste skandalozna, ali ruska populacija je i inače na putu smanjenja. Ovo pogotovo važi za etničke Ruse koji se iseljavaju i imaju slab natalitet.
kao, on neka ih pobije, a mi cemo da uzivamo, inace ih ne bi bilo uskoro - toliko umanjenje rusa ni hitler nije mogao ni da zamisli

treba-smanjiti-na-50-miliona
a sta ce biti ako se eu smanji na 50 miliona?

Poslednja izmena:
Poljaci su smanjili populaciju Jevreja , sad bi i Rusa.
I sad neko priča da ne postoje moderni nacisti.
......................................................................................
Kada čitamo istoriju , pa ne verujemo šta se sve Srbima dešavalo u toku ww2 od ''bratskih '' Hrvata ,pa ponovo od Bugara, a posle rata i od Rumuna , Grka i Albanaca .

Poljaci su smanjili populaciju Jevreja , sad bi i Rusa.
I sad neko priča da ne postoje moderni nacisti.
......................................................................................
Kada čitamo istoriju , pa ne verujemo šta se sve Srbima dešavalo u toku ww2 od ''bratskih '' Hrvata ,pa ponovo od Bugara, a posle rata i od Rumuna , Grka i Albanaca .
dok nas dlugomir magarci, kao inace bi se smanjili?!

meni ne ide u glavu da toliko suludih politicara imamo, da ce stvarno da se desi depopulacija, samo je problem ako ostane evropljana 50-ak miliona, medju njima poljaka mozda ne ni ceo miliion, jer traze da se obracunaju sa rusijom, nuklearnom silom, pa kom obojci kom opanci

Back