Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.748
Jedne prilike sam video jednu popadiju. Mislio sam neka pevaljka.Nije retkost da se popadije provokativnije oblače (ne generalizujem!), pa nije ni čudo što ih muškarci zagledaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedne prilike sam video jednu popadiju. Mislio sam neka pevaljka.Nije retkost da se popadije provokativnije oblače (ne generalizujem!), pa nije ni čudo što ih muškarci zagledaju.
Svi smo mi rodjeni bez gaća!Ako pop nije u crkvi u kupaćem, onda možemo temu u Svaštaru.![]()
Dobavestiš Sveti Sinod emajlom!crkva treba da primi i pusti svakog nebitno na oblacenje![]()
Najvažnije je da gaće nisu prljaveOtkud znaš da je pop?
Probaj u porodilište go da uđeš. Kaži da si se upravo tu takav i rodio.Svi smo mi rodjeni bez gaća!
Vraćaj na religiju![]()
Nemoj sad da zovem patrijarha da vas anatemiše časkom..Dobavestiš Sveti Sinod emajlom!
Не може тренутно, није прикладно одјевен.Nemoj sad da zovem patrijarha da vas anatemiše časkom..![]()
mhm.. ti znaš..Не може тренутно, није прикладно одјевен.![]()
Probaj u porodilište go da uđeš. Kaži da si se upravo tu takav i rodio.
Na mene to ne delujeNemoj sad da zovem patrijarha da vas anatemiše časkom..![]()
U dupetu hladniuje nego napoljuНе може тренутно, није прикладно одјевен.![]()
Шта, ладиш прсте, а?U dupetu hladniuje nego napolju
Toplomer ne laže, ovoga mi krsta
evo ti možeš nosШта, ладиш прсте, а?![]()
Теорија релативности, сликовито:evo ti možeš nos![]()
Теорија релативности, сликовито:
Имаш особу А и особу Б.
Особа А стави нос у буљу особе Б...
и ти сад проматраш...
Особа А има нос у буљи, особа Б такође има нос у буљи, али особа Б је у релативно бољем положају.![]()
Ћути кома немој да те удавим у ве це шољиКо види админово лице и прича о томе, умреће у најстрашнијим мукама!
Да си мушкарача...a učesnici teme pretežno muškarci..šta li to znači..
dobro.. prihvatam da budem muškarača, samo da vaše interesovanjeДа си мушкарача...
Неки, додуше у мањини, гледају етички аспект ове гологузије, а не увек и сексуални ко чика Таб и друзи на Стојковом Менађеру...dobro.. prihvatam da budem muškarača, samo da vaše interesovanje
za popove u kupaćim gaćama ne izgleda čudno..![]()