- Poruka
- 129.693
Video sam mog popa na ulici u kupacim gacama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta radi pop na ulici u kupaćim gaćama?Video sam mog popa na ulici u kupacim gacama![]()
vruće mu u mantiji to kupaće gaće bi mogao biti i šorc ali opet smešno je videti bradatog šišmiša u šorcuŠta radi pop na ulici u kupaćim gaćama?
Znači možemo da organizujemo Miss & Mister Tange u MAXI-junemam pojma, mozda je isao do prodavnice.
Da nije ušla Sotona u popa?Video sam mog popa na ulici u kupacim gacama![]()
a jel imao majicu?Video sam mog popa na ulici u kupacim gacama![]()
bas tovruće mu u mantiji to kupaće gaće bi mogao biti i šorc ali opet smešno je videti bradatog šišmiša u šorcu
a mene nije pustio u crkvu jer sam bio u sorc i papuce.Ako pop nije u crkvi u kupaćem, onda možemo temu u Svaštaru.![]()
Ja nisam videla admina u kupaćim gatjama nikad ..Gde ces protiv admina.
Ne znam sta smesno ja sam znao monaha koji je nosio trenerke i pije pivo.bas to
iskidao sam se od smeha, mislim nisam nikad ocekicao da to vidim![]()
Admini se ne vidjaju uopste, nikadJa nisam videla admina u kupaćim gatjama nikad ..![]()
Ne treba ni da te pusti. Nije to plaža, niti tvoje dvorište.a mene nije pustio u crkvu jer sam bio u sorc i papuce.
Bas to!Ne treba ni da te pusti. Nije to plaža, niti tvoje dvorište.
Mantija je uniforma. Kao što policija nosi uniformu, ali samo na dužnosti.
zar crkva nije za svakog i nebitno je kako si obucen?Ne treba ni da te pusti. Nije to plaža, niti tvoje dvorište.
a di da nadjem deblju ladovinu na ovu vrucinu ? Trebo me je pustiti iz cisto humani razlozi.Ne treba ni da te pusti. Nije to plaža, niti tvoje dvorište.
admini se kupaju samo na mestima gde dolaz elita kao seron ston, silvester stalone i baja mali knindzaJa nisam videla admina u kupaćim gatjama nikad ..![]()
crkva treba da primi i pusti svakog nebitno na oblacenjea di da nadjem deblju ladovinu na ovu vrucinu ? Trebo me je pustiti iz cisto humani razlozi.
Zbog vrućine bila zaključana?Tema je besmislena i stoga se zaključava.
crkva treba da primi i pusti svakog nebitno na oblacenje![]()