Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ministar upravlja drzavnim fondovima. ovo je humanitarni fond. inace marko blagojevic i PPV zorana sede u istom upravnom odboru. vrlo znacajnom upravnom odboru. i vrlo uticajnom. a vucic mnogo polaze na zoranu i njeno misljenje.

Koji je to upravni odbor?

Ovo je ogromna prevara, da se znalo da ce cesid ili bilo koja druga NVO da upravlja novcem, verujem da vecina ne bi dala ni dinara, dolara, centa itd preko bilo kog racuna.

Mito pa meni je ovo isto kao da je imenovao Natasu Kandic ili Sonju Liht, a pre toga ih postavio u ministrastvo inostranih poslova! Majko mila sta se radi, da li nas svet uopste vidi ovo? Gde su sad glasaci i branitelji lika i dela AV? Da li najzad vide s kim imaju posla?

Vojsku nek vodi Srbljanovićka.............:D

ili Srdja Popovic iz Otpora! :think:

375144-srdja-popovic03-ap-foto-darko-vojinovic.jpg

Oslobodili ove sto su sirili paniku, kazu nece vise omaklo im se:D

kazu nema osnova da ih uopste i zatvaraju. sto ce reci vlast pokusava da sprovede tiraniju srecom sud ne daje da se zakoni izmisljaju i zaobilaze

- - - - - - - - - -

Ovo je ogromna prevara, da se znalo da ce cesid ili bilo koja druga NVO da upravlja novcem, verujem da vecina ne bi dala ni dinara, dolara, centa itd preko bilo kog racuna.

east west bridge

Ејјјјјјјј....... човек НЕМА 5 МИНУТА РАДНОГ СТАЖА У БИЛО КОМ ОЗБИЉНОМ ПОСЛУ ------ ово је невероватно....... а још генијалније је ШТО ЊЕГОВЕ БИОГРАФИЈЕ НИГДЕ НЕМА КОД НАС, ни његове а ни других чланова ЦЕСИД......

Али има на страном сајту........ страшно...... :dash::dash::dash: ево, сада лепо читајте(у питању је Гугл-превод) О КОМЕ СЕ ЗАПРАВО РАДИ..... и КАКАВ ЈЕ ПРЕДЛОГ АВ:

Марко Благојевић
Марко Благојевић, рођен 1974, је експерт у социјалном маркетингу и комуникацији, кампања, стратешког планирање и тактике и надгледању избора.

- Марко је оснивач Центра за слободне изборе и демократију (ЦеСИД)
, од августа 1997, члан Управног одбора и директор за комуникације Центра и директор операција. ЦеСИД је врхунски јавног мњења и истраживање тржишта агенција у региону.

- Марко је такође предавач на Одељењу за политички маркетинг на Факултету за медије и комуникације, Универзитет Сингидунум у Београду и
- ПР и комуникације консултант за рекламне агенције СВА / Луна, српски партнер ТБВА.

- Марко је био од 2000 до 2008 директор кампање подршке изборне кампање (мотивација и регрутовање кампања) и

- од јануара 2003 до јануара 2008 члан Управног одбора Фонда за отворено друштво, српски огранак Сорос фондације.

- У својој богатој каријери Марко је радио као консултант за уговорене ОЕБС, НДИ, Сорос фондације и Фреедом Хоусе, о пројектима у Србији, Грузији, Азербејџану, Македоније, Румуније, Мађарске, Бугарске, Русије и Црне Горе.

Био је веома активан као вођа студената у борби против Милошевића:
- у 1997 био је оснивач и портпарол парламента Универзитета у Београду,
- члан Управног одбора Студентског протеста студената прве (као представник Правног факултета ), а такође и
- Правног одбора Студентског протеста.

Марко Благојевић

markoblagojevicv.jpg
ПРЕЗИМЕ: Благојевић
ИМЕ: Марко
Националност: Српска
ДАТУМ РОЂЕЊА: 20. април, 1974.
Брачно стање: ожењен
ОБРАЗОВАЊЕ: Правни факултет, Универзитет у Београду
СТАЛНИ АДРЕСА: Улица и број: Косте Јовановића 16
Град: 11000 Београд
Земља: Југославија
Број мобилног телефона: +381 63 266 798
Стручна област:
-Друштвени маркетинг и комуникације
- Кампања - Стратешко планирање и тактика
- Изборна мониторинг РАДНО ИСКУСТВО: Оснивач Центра за слободне изборе и демократију (ЦеСИД), од августа 1997, члан Управног одбора и директор за комуникације Центра
Организација
Адреса: Улица и број: Хаџи Милентијева 14
Град: Београд
Земља: Србија
Телефон на послу / Фак: +381 11 2443 402
Е-маил: марко.благојевиц @ цесид.орг
Од децембра 2005, оснивач и директор операција, ЦеСИД Чињенице и бројке, јавног мњења и истраживање тржишта агенција
Од 2007: Предавач, Катедра за политички маркетинг на Факултету за медије и комуникације Универзитета Сингидунум у Београду
Од 2004: ПР и комуникације консултант за рекламне агенције СВА / Луна, српски партнер ТБВА
Током 2000 - 2008: Директор подржавају изборних кампања (мотивација и регрутовање кампање) кампање.
Јануар 2003 - јануар 2008: Члан Управног одбора Фонда за отворено друштво, српски огранак Сорос фондације.
Од 2001: Као уговорене консултант, радио за ОЕБС, НДИ, Сорос фондације и Фреедом Хоусе, о пројектима у Србији, Грузији, Азербејџану, Македоније, Румуније, Мађарске, Бугарске, Русије и Црне Горе.
Март 1997 - јул 1997: Оснивач и портпарол парламента првих ученика "Универзитета у Београду.
Новембар 1996 - март 1997: Члан од узглавља Студентског протеста (као представник Правног факултета), а такође члан Правног одбора Студентског протеста.
1995 - 1996: Заменик председавајућег омладинске организације политичке странке Грађанског савеза Србије
ЈЕЗИК:
1) Енглески
Разумевање: Одлично
Говорећи: Одлично
2) Француски
Разумевање: Добар
Говорећи: Добар

http://www.ewb.rs/members.aspx
http://translate.google.com/transla...2&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb

Ово је смешно, свако ко има децу зна да деца јесу мали диктатори. Ја сам употребљавала (осим "мамин хитлер") и изразе типа "терминатор" и "демолишн мен" (при ломљењу ствари), "предатор" (при ждрању), и сл. Ајд да видим колико ће родитеља "бурно" да одреагује на ово? :lol:

Ово је смешно, свако ко има децу зна да деца јесу мали диктатори. Ја сам употребљавала (осим "мамин хитлер") и изразе типа "терминатор" и "демолишн мен" (при ломљењу ствари), "предатор" (при ждрању), и сл. Ајд да видим колико ће родитеља "бурно" да одреагује на ово? :lol:

a mamino zlato? andjele? sine moj? princezo?

i posle se pitamo sto deca odrastu bez saosecajnosti za ljude oko sebe...

komsinica preko puta mene, dodje joj 3 godine ima mali bratanac...i sa terase ga vidi i kaze sta si dosao *icka ti materina...tipa sada usisava pa joj smeta...ja bi je obesio da mi je to sin.

da promenis recnik pod hitno!

a mamino zlato? andjele? sine moj? princezo?

i posle se pitamo sto deca odrastu bez saosecajnosti za ljude oko sebe...

komsinica preko puta mene, dodje joj 3 godine ima mali bratanac...i sa terase ga vidi i kaze sta si dosao *icka ti materina...tipa sada usisava pa joj smeta...ja bi je obesio da mi je to sin.

da promenis recnik pod hitno!

О боже, Вертићу, па зар не видиш да су они називи у зезаторском смислу? :) Не можеш да се наљутиш на дете ако ти поломи нешто, и онда штету ублажиш шалом и смехом. Да сам имала Хитлерову књигу, можда бих и ја направила такву фотку, из зезања. Додуше не бих је качила на Фејс, али на Фејс ионако не качим никакве слике...

Hvala, bas interesantno, potrazite, ima vrrrlo poznatih imena...

Када детаљно прегледаш тај сајт и њихове Чланове, Одборе, итд. МНОГЕ СТВАРИ СУ ЈАСНИЈЕ..... и већ је раније о њима писано, ево једног детаља:

ПОЛИТИКА Трилатерална комисија у Србији – слика једне мреже агената западног утицаја 1. део

[TD="class: sh10"] Срђан НОГО | 07.08.2013 | 00:01
[/TD]

[TD="align: left"] [/TD]

[TD="align: left"]
s17380.jpg
Недавно је, стидљиво, објављена вест да су и представници из Србије постали део Трилатералне комисије, и да је основана српска група у оквиру ове организације, као подружница у Србији. Изостале су опсежније новинарске анализе, коментари стручњака и изјашњавање политичара о овом питању, које би биле сасвим примерене, имајући у виду о каквој је организацији реч, и ко су лица која си њени представници за Србију.
Трилатерална комисија представља део мреже којом најмоћнији људи планете контролишу и усмеравају међународне токове, са циљем стварања светске владе. На том путу они уништавају нације и државе. Несумњиво да је главни циљ и главни противник Трилатералне комисије Русија, као једина која представља глобалну алтернативу њиховом уређењу света. Највећи страх атлантских структура изазива јачање Русије, и њен потенцијални повратак на Балкан преко Србије, историјског и природног савезника. Суровост тог новог светског поретка добро је осетио, и још увек осећа, српски народ. Захваљујући професорки Смиљи Аврамов српска јавност се упознала са овом организацијом, и њеним активностима усмереним против нашег народа и државе. Сигурно да лица који су преузела на себе улогу послушника те међународне машинерије, јасно знају да раде на штету сопственог народа и државе. Важно је знати ко су ти људи, јер пратећи њихов рад и сараднике, можемо да расветлимо једну мрежу агената евроатлантског утицаја у Србији.

[/TD]

Мост Исток Запад – локални помагач Трилатералне комисије
Мост Исток Запад (EastWestBridge) је организација настала 2009. године, као локални помагач Трилатералне комисије. Како на свом сајту наводе „Мост Исток Запад (EastWestBridge) је независно научно и истраживачко удружење које у сарадњи са другим институцијама и аналитичким и истраживачким (think-tank) организацијама у региону и широм света усваја смернице за развој појединца, друштва и државе“ (http://www.ewb.rs/Default.aspx). Основни циљ ове организације јесу европске и атлантске, односно НАТО, интеграције Србије: „Настала на хришћанским вредностима са нераскидивим нитима наслеђа религија истока, Европа и атлантске интеграције јесу прави и једини пут који омогућава да најзад разговарамо равноправно о свему што нас тишти. Ако то није прави пут, а шта онда јесте?! Који је то други пут који нам се нуди и којим требамо да идемо. Ми га нити препознајемо, нити видимо. Схватамо и разумемо несврстаност и самосталност, али у тренутку када се нови свет гради, када зида зграду у којој смо ми добили један спрат са чијом градњом каснимо и тако спречавамо остале да стигну до врха, тешко је очекивати да ће ти остали имати разумевања за наше кашњење.“ (http://www.ewb.rs/editone.aspx?id=37).

............
.............
и даље имаш на адреси: http://srb.fondsk.ru/news/2013/08/0...e-mrezhe-agenata-zapadnog-uticaia-1.-deo.html

Е сада мене интересује где је оних неколико болида који су пљували и мене што сам постављао текстове, а и оног Абрамовића КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ПОЈАВУ ЗЕМЉОТРЕСА, јер:

BEZ POSLEDICA
Zemljotres kod Banje Vrujci
Autor: FoNet | 29.05.2014 - 16:28:00h |

U regioni Banje Vrujci danas posle 15 časova registrovan je zemljotres magnitude 2,3 jedinica Rihterove skale, objavio je na svom sajtu Republički seizmološki zavod.

Jačina u epicentru procenjena je na 3 stepena Merkalijeve skale i zemljotresi takvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima, navodi se u saopštenju.

Одличан текст!

Најупечатљивије:

Међутим, уништење војске Србије после 5. октобра пратило је и расформирање свих инжењеријских бригада. Од око 80, за целу земљу су остављена само четири инжењеријска батаљона, а и они без адекватне опреме, која је распродата. Добијени новац није уложен у стварање и оспособљавање невојних јединица које би могле да се носе са елементарним непогодама. Уз то, укинута је и Цивилна заштита, као и Територијална одбрана, док су владајуће партије разгранале бирократски апарат до невиђених граница, оснивајући чак и Агенцију за поморске несреће.

Битно је да је све по ЕУ прописима. :dash:

Прихватио је Благојевић.

Али Јешић је био више него директнан: Ješić: Vlada je širila dezinformacije a premijer dizao paniku

http://www.novimagazin.rs/vesti/jesic-vlada-je-irila-dezinformacije-a-premijer-dizao-paniku
Бета је пренела, па онда ови на НМ
Наводи и конкретне цифре које је су уложили у водопривреду, то све може да е се и провери, без обзира на "уста моја хвалите ме"..

Одличан текст!

Најупечатљивије:

Битно је да је све по ЕУ прописима. :dash:

Сад је МИнистар војни у Парламенту Србије на питање Палме ГДЕ СУ ЧАМЦИ ВОЈСКЕ рекао да је преко 500 чамаца продато за 10 000 -12 000 динара у периоду владавине ДС.а :dash:

Е сада мене интересује где је оних неколико болида који су пљували и мене што сам постављао текстове, а и оног Абрамовића КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ПОЈАВУ ЗЕМЉОТРЕСА, јер:

BEZ POSLEDICA
Zemljotres kod Banje Vrujci
Autor: FoNet | 29.05.2014 - 16:28:00h |

U regioni Banje Vrujci danas posle 15 časova registrovan je zemljotres magnitude 2,3 jedinica Rihterove skale, objavio je na svom sajtu Republički seizmološki zavod.

Jačina u epicentru procenjena je na 3 stepena Merkalijeve skale i zemljotresi takvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima, navodi se u saopštenju.
Ти као да желиш неке катастрофалне земљотресе, само да би доказао да си у праву.

А (у овоме случају) ниси.

Овакви, слаби земљотреси се догађају свакога дана.

Него, како то да ти разни абрамовићи нису прорекли буђење вулкана?

А ено га, у Македонији, дими се...

priznali su 51 ,a kolko se i dalje vodi kao nestalo??
Prijavljena nestala lica koja do sada nisu pronađena su:
Svetislav Stamenović, godište 1952.
Vukosava Obradović, godište 1949.
Milina Ristić, godište 1943.
Vladeta Milanović, godište 1975.

Простим упоређивањем са сајта нестали се види да неко лаже...жена и син оног Недељковића нису ни на једном списку који је објавио Вучић

Back