Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neki ovde kazu mi skrecemu temu sa pravog problema, okrivljujemo "nesto" da bi branili vlast. Upravo je drugacija situacija, oni skrecu paznju sa pravog problema, jer uhvatiti se u kostac sa NATO-m je mnogo ebenije nego pljuvati po Vucicu. To su svi oni koji misle da smo mi jako slabi da bi mogli tolikoj sili da se odupremo, i zato treba da im se pokorimo i zabijemo glavu u pesak. Pljuvati po Vucicu je mnogo lakse, i okriviti ga i za ono sto su njihovi miljenici u prethodnih 13 godina zasrali.
SNS je zapadna poltronska stranka, upravo oni biraju liniju najmanjeg otpora, ne hajući za Čast.

A samo budale misle da su problemi počeli 2001. godine, a ne vide balvan u periodu 1991-1999.

neka se bre Obama popeo na avion i ispisao se po nama 3 zilijarde kubika...to ne opravdava ovu vlast za to sto nije uradila. ni prethodne. ali za neevakuaciju ljudi ovih dana kriva je samo ova vlast i njeni funkcioneri. oni su krivi sto nisu iselili ljude da se ne utope. cuckovic i sinisa mali sigurno moraju da odgovaraju a i vucic makar moralno jer je sigurno imao jasan uvid narocito jer je on komandovao operacijama MUPa i vojske.

- - - - - - - - - -

pa sto nisu sjebali onda vojvodinu...a ne cupriju i paracin krupanj ili obrenovac....nije nam to izvor hrane...

Pa to ovde niko ni ne spori, da neko od njih, ili svi, moraju da odgovaraju jer su nesto veliko propustili. Zasto su propustili, to je pitanje kojim takodje treba da se bavimo, sta se to u stvari iza brda valja. O tome i pokusavamo da diskutujemo, a manipulisanje vremenom takodje spada u taj deo. Da li je Vucic ucenjen, da li mu se preti, da li je morao tako da napravi. Ovde ima hiljadu pitanja, a da bi mogli sklopiti sve kockice mora se traziti sustina problema. Negde sam vec napisala da ova poplava i direktne podledice od iste ce nam biti najmanji problem, u odnosu na to sta se iza ovih poplava stvarno skriva.

Kad je ukinuta pretplata - ja je još uvek imam na računu za struju ???

ЗНАМ...:aha2:

Када Вучић нешто обећа ...то значи да је " нешто рекао "
Када Вучић нешто каже ....то значи да је " нешто мислио "
Када Вучић нешто мисли...пиши...ПРОПАЛО ...:per:

2. Vucic je nesposoban i uplasen - kukavna marioneta ..... ako mu je alternativa Tadic ili Djilas - mogu amerikanci slobodno da ukljuce sve vrste eksperimentalnog i vec postojeceg oruzja iz svoj arsenala - niko od njih pisnut nece .....

3. Ne treba lomiti sibu koja te tuce , vec ruku koja tu sibu drzi
vidi bracala nikada ti a bome ni ja necemo ni prismrdeti do te sadisticke ruke sa mocugom
nego ce nam otici plate, poskupeti hrana, skociti porez, struja
a imena i likove onih koji najrealnije vode banana drzavu kao nasa mi videti necemo
jos ce nam narod biti kriv sto je ziv, a pretrpljene traume i stetu im necemo sanirati

Да ли свако од вас, физички као појединац може да спречи експериментисања с временом, и остале зле ствари које чине светски моћници?

Не може.

Но, да ли свако од вас може да на изборном листићу заокружи број испред неке друге, а не оне партије за коју сматра да је лоша, зла, издајничка?

Може.

Да ли, такође, свако има право да власт прозове за рђав рад?

Има...

3. Ne treba lomiti sibu koja te tuce , vec ruku koja tu sibu drzi
Мораш, и треба ломити све што можеш у томе смислу

Дилема је лажна.

Треба да смо свесни моћи светских моћника, али, практично, ми директно не можемо сами против њих.

Него се морамо везати за оне, такође моћне, али који су се према нама показали далеко пријатељскије настројени.

А то је, наравно, Русија...

Поготово што ту није реч само о световној, већ оној много важнијој, духовној моћи.

Мораш, и треба ломити све што можеш у томе смислу

Дилема је лажна.

Треба да смо свесни моћи светских моћника, али, практично, ми директно не можемо сами против њих.

Него се морамо везати за оне, такође моћне, али који су се према нама показали далеко пријатељскије настројени.

А то је, наравно, Русија...

Поготово што ту није реч само о световној, већ оној много важнијој, духовној моћи.

A ko su ti svetski moćnici, daj neka imena.

Ako ne znaš, onda nemoj da lupaš da uopšte postoje.

Да ли свако од вас, физички као појединац може да спречи експериментисања с временом, и остале зле ствари које чине светски моћници?

Не може.

Но, да ли свако од вас може да на изборном листићу заокружи број испред неке друге, а не оне партије за коју сматра да је лоша, зла, издајничка?

Може.

Да ли, такође, свако има право да власт прозове за рђав рад?

Има...

Још само да поверујемо у бајку да у Србији постоји политичка опција која је независна од утицаја тих који нам не желе добро.

Још само да поверујемо у бајку да у Србији постоји политичка опција која је независна од утицаја тих који нам не желе добро.

Ta opcija sedi na sigurnom mestu, daleko od svoje uticajne moci, u Hagu, za cega su se pobrinuli svi srpski izdajnici, od Djindjica do Vucica:evil:

Наравно да таква могућност не постоји јер су стране службе у самом почетку вишестраначја купили и придобили за себе високе службенике разних служби који су на све могуће начине онемогућавали и поттуно онемогућили било какву заиста патриотску страначку опцију... чак и ако би неколицина у томе успела убацивали би им кртице које би уништавале, растурале и распарчавале такве странке...

vidi bracala nikada ti a bome ni ja necemo ni prismrdeti do te sadisticke ruke sa mocugom
nego ce nam otici plate, poskupeti hrana, skociti porez, struja
a imena i likove onih koji najrealnije vode banana drzavu kao nasa mi videti necemo
jos ce nam narod biti kriv sto je ziv, a pretrpljene traume i stetu im necemo sanirati

Ovu frazu , da ne treba lomiti sibu koja te tuce , vec ruku koja je drzi , cesto procitam na Ruskim forumima , blogovima , medijima ..... Kad god im Zapad nesto ,, nagadi ,, oni traze od vlasti da se pravi novo i sto ubojitije oruzje .... i tu sam se odusevio - i od tada sam postao veliki pobornik ujedinjenja Srbije i Rusije ....

To je jedini nacin , bracela , da nekako dohvatimu tu sadisticku ruku i stavimo je u cirkular . :cool:

Poslednja izmena:
Наравно да таква могућност не постоји јер су стране службе у самом почетку вишестраначја купили и придобили за себе високе службенике разних служби који су на све могуће начине онемогућавали и поттуно онемогућили било какву заиста патриотску страначку опцију... чак и ако би неколицина у томе успела убацивали би им кртице које би уништавале, растурале и распарчавале такве странке...
И не само то...
Већ сваког од актуелних и бивших политичара имају у шаци због опскурних биографија.
Овом државом влада буквално шљам...суштински, не фигуративно.

Ovu frazu , da ne treba lomiti sibu koja te tuce , vec ruku koja je drzi , cesto procitam na Ruskim forumima , blogovima , medijima ..... Kad god im Zapad nesto ,, nagadi ,, oni traze od vlasti da se pravi novo i sto ubojitije oruzje .... i tu sam se odusevio - i od tada sam postao veliki pobornik ujedinjenja Srbije i Rusije ....

To je jedini nacin da , bracela , da nekako dohvatimu tu sadisticku ruku i stavimo je u cirkular . :cool:

Narod treba prvo da bude svestan sta mu se radi o glavi da bi mogao nesto od vlasti da trazi. Jedino sto je nama preostalo je da trazimo od vlasti da pusti rusku vojsku u Srbiju. Meni se cini da su ove Vuciceve greske i propusti namerno iscenirani, da bi se narod prvenstveno bavio time, a ne stvarnim problemom koji se iza toga krije.

И не само то...
Већ сваког од актуелних и бивших политичара имају у шаци због опскурних биографија.
Овом државом влада буквално шљам...суштински, не фигуративно.

Da, a prvo mu oni naprave i skroje biografiju po njihovom ukusu i onda ih uzmu u svoju masinu, i vise im nema mrdanja. Tako su sve aranzirali i za Vucica i Nikolica i napravili plan razbijanja srs-a, jedine stranke koja im je bila prava opasnost. Posle je sve bilo laka igra.

Bitno je da ste vi usrećili stvar devedesetih...

Бакице, деведесете су биле мед и млеко за ово, иако смо имали и ратове и санкције, и интервенције, и ембарго, и шта све не...

Сад смо догурали дотле да нам је обична поплава дошла главе горе него 19 земаља НАТО пакта...

Бакице, деведесете су биле мед и млеко за ово, иако смо имали и ратове и санкције, и интервенције, и ембарго, и шта све не...
Moraš razumeti jednu stvar: ratovi i sankcije se računaju u rezultate vlasti. To nije objektivna okolnost, nego rezultat delovanja SNS ekipe.

Zato kažemo da je SNS upropastio zemlju, a Đilas je pokušao da je spase.

А знаш ли да од тог каменца организам има и користи а не само штете??? Тако сам читао.. али ме мрзи сада да тражим текст.......

ОБАВЕЗНО...:per:

Од рђе и гвоздених опиљака из водоводне инсталације може да ти се " побољша хемоглобин "...:ok:

Bitno je da ste vi usrećili stvar devedesetih...

Народ је деведесетих година био потпуно оправдано незадовољан... а друга ствар је што су се у то оправдано незадовољство инсталирали велеиздајници који су се истурили на чело протеста и засрали целу државу пре свега у интересу странаца и њиховог патолошког профита.

п.с. Када год на неком масовном проттесту грађана угледаш америчку, европску или немачку или британску заставу - ЗНАЈ ДА ЈЕ ПРОТЕСТ ПЛАЋЕН И ОРГАНИЗОВАН СПОЉА...... а узми и погледај фотке из периода 1999. па ће ти све бити јасно.......

Zapad i ne krije svoje planove - iskoristice katastrofu Srbije i kupice EPS , Telekom , aerodrom , osiguravajuca drustva, rudnike, plodnu zemlju ( zato je ko puvanjak provucen Statut Vojvodine ) ... Iz tog razloga nam EU nije ni pruzila adekvatnu pomoc - da slucajno ne bismo nekako sami isplivali iz ove katastrofe ...... btw. Dodik od Rusije dobio 700 milona dolara ....

Iydajnicka vlast umesto da ide u Moskvu i trazi 10 milijardi dolara pomoci i kredita ide u Berlin i pljuje po Rusiji ...... al skupo ce za to platiti .....

Back