Popis stanovnistva u Crnoj Gori 2011 i veliki pad Srba

Prema procjenama nekih demografa na sledecem popisu stanovnistva Crne Gore bice zabiljezen veliki pad onih koji su se izjasnili Srbima na zadnjem popisu 2003 godine,otprilike nekih 14% manje.
U mnogim opstinama dje su Srbi cinili relativnu vecinu sada ce pripasti Crnogorskoj vecini.
Dok broj onih sto se izjasnjavaju Bosnjacima ostace uglavnom isti kao na zadnjem popisu mada ce porasti broj Bosnjaka na primorskom dijelu Crne Gore i Podgorici.

Moguca prognoza popisa stanovnistva Crne Gore u 2011 godini:

Crnogorci 54,02%

Srbi 26,11%

Bosnjaci+Muslimani 14,44%

Ostatak ostali

Vjerska struktura

70% Pravoslavni

19% Islamske vjere

Ostatak ateisti I katolici

Naime analizu je radio Bosanskohercegovacki demograf
http://www.bosnahistorija.com/index...na-popisu-2011&catid=42:demoanaliza&Itemid=54

Info o datumu popisa http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/hronika/22530-najavljen-popis-stanovnistva.html

Ipak na kraju je ispalo da ova tema ima prilicno smisla i istine.

Ipak na kraju je ispalo da ova tema ima prilicno smisla i istine.

Kako da ne...Taj tvoj demograf sa kvazi-bošnjačko-fundamentalističkog foruma je samo za tričavih 10% omašio u broju Crnogoraca i za pišljivih 5-6% preterao u broju Bošnjaka.

Da sam na tvom mestu, ja bih se stideo svojih procena, a ti još oživljavaš ovau temu.

Ne kaže uzalud narod, čega se pametan stidi...

Za sve nevjerne tome... :lol:

Pricah ja odje i pricah, no me niko ne uzimase za ozbiljno, da ce Srba bit' mnogo manje no na proslome popisu.

Mada, iskren da budem, nadao sam se cifri izmedju 18 i 22 procenta...

Cini me radosnim sto stanovnici Crne Gore polako shvataju ko su i sto su i sto se vrcu svojoj pravoj i jedinoj nacionalnosti.

:ok: :ok: :ok: :ok:

Poslednja izmena:

Pracah ja odje i pricah, no me niko ne uzkase za ozbiljno, da ce Srba bit' mnogo manje no na proslome popisu.

Cini me radosnim sto stanovnici Crne Gore polako shvataju ko su i sto su i sto se vrcu svojoj pravoj i jedinoj nacionalnosti.

ete vama šiptara zavrat, pa ćete svi još malo keče nosit! :hahaha1:

Pricah ja odje i pricah, no me niko ne uzimase za ozbiljno, da ce Srba bit' mnogo manje no na proslome popisu.

Super...Ovim tempom na popisu za 50-60 godina, Crnogorci će biti apsolutna većina u svojoj zemlji, a i Srbi će pasti da brojku koju ti priželjkuješ.

Super...Ovim tempom na popisu za 50-60 godina, Crnogorci će biti apsolutna većina u svojoj zemlji, a i Srbi će pasti da brojku koju ti priželjkuješ.

Ne budemo li se kecali dovoljno nalazim da ce za 50 - 60 godina na prostoru danasnje Srbije a i Crne Gore vecinsko stanovnistvo bit' albanske nacionalnosti. :)

Alatku u ruke, zenu preda se i pravac spavaca... :)

Ne budemo li se kecali dovoljno nalazim da ce za 50 - 60 godina na prostoru danasnje Srbije a i Crne Gore vecinsko stanovnistvo bit' albanske nacionalnosti. :)

Alatku u ruke, zenu preda se i pravac spavaca... :)

To je moguća prognoza za Crnu Goru...jer vas je malo, a sa Albancima uspostavljate tesne i prisne odnose.

Što se Srbije tiče...stvaraju se svi uslovi da prema Albancima dignemo kineski zid.

Elem, gde su rezultati za 10% stanovništva?

To je moguća prognoza za Crnu Goru...jer vas je malo, a sa Albancima uspostavljate tesne i prisne odnose.
Pa nijesmo divljina jadan, mi gledamo da sa komsijom vazda imamo korektne odnose. Ka sto i dolikuje jednome pravome domacinu zar ne.

Što se Srbije tiče...stvaraju se svi uslovi da prema Albancima dignemo kineski zid.
Dok ti dignes taj zid albanac ce vec bit nedje na Dedinje u predsjednickoj vili. :lol:

Elem, gde su rezultati za 10% stanovništva?

Popisivaci nijesu stigli da obidju sve one nase gastarbajtere sirom svijeta. ;)

Ali zato Ulcinj već možete otpisati.
70% Albanaca..

Ulcinjani su jedan zestoko miroljubiv narod koji je vjeran drzavi Crnoj Gori i sa kojim jos nikad nijesmo imali problema. U jednu ruku mi i drago sto su vecina u Ulcinju, zbog njih skoro cijelo Kosovo se sjati tijekom turisticke sezone, cipancijela albanska dijaspora bas u Ulcinju trosi svoje novce, spekulisalo se cifrom od vise od meleon eura dnevno. (podaci od prosle godine)

Ulcinjani su jedan zestoko miroljubiv narod koji je vjeran drzavi Crnoj Gori i sa kojim jos nikad nijesmo imali problema. U jednu ruku mi i drago sto su vecina u Ulcinju, zbog njih skoro cijelo Kosovo se sjati tijekom turisticke sezone, cipancijela albanska dijaspora bas u Ulcinju trosi svoje novce, spekulisalo se cifrom od vise od meleon eura dnevno. (podaci od prosle godine)

šta je, već su narod? :lol:

od naroda do teritorije keče je rastojanja! :hahaha1:

A šta ti imaš od toga što Albanci dolaze u Ulcinj i ostavljaju novac Albancima?
O takvim podacima ne bi trebalo da se spekuliše...oni bi trebali biti egzaktni, da bi vajde imala cela Crna Gora.

Back