Pop dance Yu hitovi 90-ih

Uglavnom vrlo nekvalitetna muzika, zasnovana na orijasnkom nepoimanju znacaja prave, ciste i potpune melodicnosti na nacin kako je neko vec hranjen djubretom i mogao poimati muziku kriznih i lapidarnih 90-ih na Balkanu... :cool: No, kao sto u svakom zitu ima kukolja, vazi i obrnuto, te se i tad moglo u toj melasi opsteg neukusa naleteti na pojedince sa izvanklasnim muzickim talentom koji su svesno ili nesvesno stupali u truo kompromis sa tadasnjim (pseudo)mejstrimom, obicno i ne znajuci gde bi im njihovo pop-ostvarenje i inace naslo mesta... ;) Npr. svesni kompromis: :cool:

tih '90-ih godina kada se slusao dance, bio sam ljuti punk-rocker :mrgreen: , tako da ne mogu bas neki preveliki doprinos ovoj temi da dam, ali ima jedna pesma koju bi podelio ovde... pesmu mi je 90 i neke... mislim 6-7-8 neka tada klinka nasnimila na kasetu i dala posto je bila zaljubljena u mene. :per:
nije tada nista bilo, posto sam se lozio na drugacije devojke... ali nekih 7-8 god. kasnije, kad je malo porasla, ja jurio nju... al nije 'tela da mi da p*čke... i na tome se zavrsila "nesudjena ljubav"... ali pesma mi je ostala u secanju i dan-danas iako je od tada proslo dobrih... skoro 30 god!

Back