ponude smestaja na ostrvu Skiathos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jerotije:
Evo sta vec sutra ili ovih dana mogu da ocekujem na ovoj temi. Sada ce se javljati neki novi nickovi koji su navodno bili kod tebe i ishvalice te na sva usta. Sto se tice forumasa,zivo me je interesovalo sta ce da prokomentarisu na temi koju sam otvorio ali pajamaca je odmah zatvorila. Mozda je i u pravu jer ovo je forum turizam i putovanja. Ja sam mozda malo bio iritiranovim tvojim otvaranjem novih nickova i odrzavaljem teme u zivotu. Da se malo vratim, forumasi su vec izneli misljenja. Sad reci da sam ja i nikana1 ili neko drugi.....nesecam se ko te je jos isprozivao !
Kad se zavrsava smena da cujem zivopisne epitete tvojih gostiju ? Znam da svi koriste internet ali nisu clanovi foruma pa ce se cim pre i uclaniti. Imacemo neke nove nickove ovih dana iz cele Srbije. E stvarno sam glupson.........tako kaze moj drug mobilni ! :-D :grin: :-D :grin:

ok. potpuno ste promašili temu.
napraviste od ove teme ličnu prepucačinu. jadno.
nije mi smetala marketinška strana teme, dok su se priče završavale na temu skjatos.
ovakvo prepucavanje ko u kokošinjcu ne dozovoljavam.
kao ni prozivke meni drage drugarice vesne.
e to ne može.
jerotije, milka ili kako ono beše treći nick. ajd na adu pipite ladni pivo i udahnite svež vazduh.
grci udrite po uzo i odigraje po jedan tavli.
ti što imaš promociju bolje bi bilo na to da misliš, znam posao naporan je.
kada se saberete dozvoloću temu o skjatosu do tada.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back