kako nisu ...a referendum o otcjepljenju...koje ono.. 1992....Tako ispada! Npr. Bosna je sasvim lepo funkcionisala u doba Titovog režima! Tada mujkanima nisu padali na pamet referendumi o otcepljenju!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nisu ...a referendum o otcjepljenju...koje ono.. 1992....Tako ispada! Npr. Bosna je sasvim lepo funkcionisala u doba Titovog režima! Tada mujkanima nisu padali na pamet referendumi o otcepljenju!![]()
?? U doba Titovog režima.....kako nisu ...a referendum o otcjepljenju...koje ono.. 1992....
da režim titovih pionira..rekoše - poslje tita tito....?? U doba Titovog režima.....
Vuk dlaku mijenja ali....U Prijedoru osvanuo morbidan grafit protiv Bošnjaka
22. Decembra 2021.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
![]()
Jutros je u Prijedoru osvanuo novi morbidni grafit kojim se izražava opasna prijetnja Bošnjacima. Grafit je osvanuo na ogradi Gradskog stadiona na kojem nastupa FK “Rudar”.
U posljednje vrijeme u Prijedoru se sve češće pojavljuju razni grafiti i murali, što stvara vrlo ružnu sliku o gradu. Posljednjih godinu dana desilo se pet-šest incidenata koji se mogu dovesti u vezu sa ugrožavanjem sigurnosti Bošnjaka u Prijedoru.
https://saff.ba/u-prijedoru-osvanuo-morbidan-grafit-protiv-bosnjaka/
kmeee..kmeee... ugroženi, pretnja bla, bla... A šta bi tek rekli da Srbi počnu da potežu pištolje i na ulici ubijaju mujkane kao pse lutalice! ODHEBITE DEBILČINE sa svojim glupostima.....Vuk dlaku mijenja ali....
Zašto Srbi prodaju oružje, prije nekoliko godina su imali registrovanog oružja koliko i Federacija a sad imaju duplo manje. Razlog je da se RS prazni, mnogi žive u Srbiji ili vani i ljudi nemaju para pa prodaju što im ne treba. I Federacija se prazni ali ni blizu kao RS. Ekonomija je katastrofa u BiH ali RS pogotovo. Mislim da se precjenjujete u tim analizama i nadam se da neće biti rata ali ako ga bude mogli bi se veoma razočarati.Рекао сам ПОЛАЗНА ОСНОВА за даље наступање У БОСНИ и Крајини. Значи са ове освојене територије нападаш и елиминишеш џеп по џеп. Прво Бихаћ, онда Горажде, Сарајево. После тога све остало докле историја и Бог допусте и наша пожртвованост.
LEGALNO! Npr. moj puškomitraljez nije registrovan jer su rekli da ne mogu dobiti dozvolu za to! Eno ga u garaži, konzerviran!Zašto Srbi prodaju oružje, prije nekoliko godina su imali registrovanog oružja koliko i Federacija a sad imaju duplo manje. Razlog je da se RS prazni, mnogi žive u Srbiji ili vani i ljudi nemaju para pa prodaju što im ne treba. I Federacija se prazni ali ni blizu kao RS. Ekonomija je katastrofa u BiH ali RS pogotovo. Mislim da se precjenjujete u tim analizama i nadam se da neće biti rata ali ako ga bude mogli bi se veoma razočarati.
Pogledajte prilog 1086808
Ne mislim na to da nema skrivenog oružja nego ljudi odose ili nakon smrti roditelja nema ko da to oružje da preuzme, znam da je policiska stanica u Prijedoru puna oružja i ne mogu više da prime pa po manjim stanicama premještaju jer se RS prazni.LEGALNO! Npr. moj puškomitraljez nije registrovan jer su rekli da ne mogu dobiti dozvolu za to! Eno ga u garaži, konzerviran!![]()
A zašto se ti brineš za Srbe?Zašto Srbi prodaju oružje, prije nekoliko godina su imali registrovanog oružja koliko i Federacija a sad imaju duplo manje. Razlog je da se RS prazni, mnogi žive u Srbiji ili vani i ljudi nemaju para pa prodaju što im ne treba. I Federacija se prazni ali ni blizu kao RS. Ekonomija je katastrofa u BiH ali RS pogotovo. Mislim da se precjenjujete u tim analizama i nadam se da neće biti rata ali ako ga bude mogli bi se veoma razočarati.
autorska tema
da li mislite da su sukobi moguci?
slabljenje američke moći na Balkanu naglašeno je nakon nedavnog sastanka između Dodika i Gabriela Escobara, novoimenovanog zamjenika pomoćnika državnog sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja Stejt departmenta.
Nakon sastanka, Dodik je objavio transkript iz kog se vidi da je on, kada je Escobar upozorio na nove američke sankcije protiv političara koji stvaraju prepreke odgovorio „J.. mi se za sankcije … Ako hočeš sa mnom razgovarati nemoj mi prijetiti“.
ameri prijete, poslusnici u nato francuska njemacka moraju da slusaju...
dakle, problem je po amerima u dodikovoj zapaljujucoj retoriki, sto je i stav unitaristickog centralistickog islamistickog sarajeva.
dodikovi potezi proizilaze iz ZAVERE OKO DJEMOSAJDA, TO NAM JE SVIMA JASNO... uvodjenjem NEGIRANJA DJEMOSAJDA, krenulo je novo razilazenje oko nadleznosti ustavnog suda bih kojim rukovodi bakir, sa svojkom produzenom rukom komsicem i strancima koji rade po nalogu amerike...
srbi moraju da shvate da je srebrenica bila intrigai dobro osmisljena karta za buducnost ucinjena bas na kraju rata...
zalog za buducnost...
da nije bilo rusije ameri bi uveli u knjige sirom sveta da djeca uc kako su srbi genocidni, svi srbi!
danas se preko te karte ucenjeuje narod srpski u bih, i vodi se katome da se na drugi naicn nametne da su srbi genocidasi a muslimanski krvoloci toboz nevinasca...
da li mislite da je moguc vojni sukob u bih u skorije vreme, bas skorije?
Zašto Srbi prodaju oružje, prije nekoliko godina su imali registrovanog oružja koliko i Federacija a sad imaju duplo manje. Razlog je da se RS prazni, mnogi žive u Srbiji ili vani i ljudi nemaju para pa prodaju što im ne treba. I Federacija se prazni ali ni blizu kao RS. Ekonomija je katastrofa u BiH ali RS pogotovo. Mislim da se precjenjujete u tim analizama i nadam se da neće biti rata ali ako ga bude mogli bi se veoma razočarati.
Vuk dlaku mijenja ali....
Ne mislim na to da nema skrivenog oružja nego ljudi odose ili nakon smrti roditelja nema ko da to oružje da preuzme, znam da je policiska stanica u Prijedoru puna oružja i ne mogu više da prime pa po manjim stanicama premještaju jer se RS prazni.
LEGALNO! Npr. moj puškomitraljez nije registrovan jer su rekli da ne mogu dobiti dozvolu za to! Eno ga u garaži, konzerviran!![]()
Ovo je primjer pravih ljudi.
da režim titovih pionira..rekoše - poslje tita tito....
Kakve kravice čovječe, 17 policajaca 1993 poginulo u Sarajevu u najtežoj situaciji kad su se Srbi smijali i bombardirali sa brda kao u video igrici da se zaustavi taj komandant i ta četa koja je napravili taj zločin. Nisu se htjeli predati i izginuli u okršaju sa policijom, mislim da mu je Caco nadimak i ta njegova grupa ali poginu 17 dobrih momaka policajaca u toj akciji da ih zaustave. E sad zamisli situaciju, Srbi piju na brdu, bombarduju, zajebavaju se jer nema oružja da ih pogodi i u toj situaciji naši policajci ginu da zaustave zločince nad Srbima. Imate li bar malo sramote.Ovo je primjer pravih ljudi.
Na zalost premalo ih je.
Eto aj ti u Sarajevu isteraj odgovornost za kravice, za ubijanje djecaka, docekacete na noz...
Ne prdiKakve kravice čovječe, 17 policajaca 1993 poginulo u Sarajevu u najtežoj situaciji kad su se Srbi smijali i bombardirali sa brda kao u video igrici da se zaustavi taj komandant i ta četa koja je napravili taj zločin. Nisu se htjeli predati i izginuli u okršaju sa policijom, mislim da mu je Caco nadimak i ta njegova grupa ali poginu 17 dobrih momaka policajaca u toj akciji da ih zaustave. E sad zamisli situaciju, Srbi piju na brdu, bombarduju, zajebavaju se jer nema oružja da ih pogodi i u toj situaciji naši policajci ginu da zaustave zločince nad Srbima. Imate li bar malo sramote.
Ti si bolestan čovek.Kakve kravice čovječe, 17 policajaca 1993 poginulo u Sarajevu u najtežoj situaciji kad su se Srbi smijali i bombardirali sa brda kao u video igrici da se zaustavi taj komandant i ta četa koja je napravili taj zločin. Nisu se htjeli predati i izginuli u okršaju sa policijom, mislim da mu je Caco nadimak i ta njegova grupa ali poginu 17 dobrih momaka policajaca u toj akciji da ih zaustave. E sad zamisli situaciju, Srbi piju na brdu, bombarduju, zajebavaju se jer nema oružja da ih pogodi i u toj situaciji naši policajci ginu da zaustave zločince nad Srbima. Imate li bar malo sramote.