Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Bar se potrudi da razumes post pre nego lupis....Da, Rusi su zestoko naivni i glupavi jer su im cestitali sletanje na Mesec.
Sedi. 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar se potrudi da razumes post pre nego lupis....Da, Rusi su zestoko naivni i glupavi jer su im cestitali sletanje na Mesec.
Sedi. 1.
Pa sta kaze Vlada serator, kako su ruski spijuni hapseni u Srbiji dok daju pare i kupuju drzavne tajne Srbije„Ne dopada Vam se moj odgovor i vi me odmah prekidate. To nije korektno“, rekao je Putin.
Kasnije se ponovila ista situacija, kada je ruski lider počeo da odgovara na pitanje o mešanju nekih država u poslove drugih zemalja.
По свему судећи, Бритва би могао да баци кашику у најскорије време. Изузетно је лошег и менталног и физичког здравља.Pazi, Britva moze komotno da otkaze dejt i odjebe Klutina. Nije bas da mu je to preko potrebno.
за њих је демократија јефтино све .....зато и Срби воле Американце.....Kako da mu bude dobro kad su mu holivud i madison avenue oblikovali svest samog sebe da ne govorimo o shvatanju sveta i medjunarodnih odnosa.
Takvi fantasti stvarno veruju da je Putin samovoljnik a ne državnik po volji institucija i usmerenosti instituta mnogo sposobnijih i državi odgovornijim od američkih izborno-ciklijskih politikanata.
Za njih je američka "demokratija" dve stranke wall street-a uz sve lobiste dok im bi ruska bila sa sve američko finansiranim strankama u istu korist.
Pazi, za vas ce biti mnogo gore kada gospodja Kamala bude postala najmocnija osoba planeteПо свему судећи, Бритва би могао да баци кашику у најскорије време. Изузетно је лошег и менталног и физичког здравља.
twitter.com/RNCResearch/status/1404124753636515856
Pah sada... Šta ti se dopada u ruskom sistemu? Autokratija?Ludaka ima svuda... Meni se ne dopada Ruska drzava/njen sistem, a narod je svuda vise manje slican...
Pa napisao sam da je narod svuda vise manje slican, a da mi se NE svidja sistem.Pah sada... Šta ti se dopada u ruskom sistemu? Autokratija?
Šta ti se dopada u ruskom sistemu?
Nole u inat Zapadu nije hteo ziveti u Monte Karlu, nego mu je rezidencija u Moskvi!
nole ne živi nigdje a ponajmanje u monte karlu...tamo samo plaća porez.Nole u inat Zapadu nije hteo ziveti u Monte Karlu, nego mu je rezidencija u Moskvi!![]()
Nole u inat Zapadu nije hteo ziveti u Monte Karlu, nego mu je rezidencija u Moskvi!![]()
Pa sto placa porez mrskom zapadu, a ne srbiji ili rusiji!?nole ne živi nigdje a ponajmanje u monte karlu...tamo samo plaća porez.
zato što mu je mama hrvatica...a oni su dušmani srbima i rusima...kužiš?Pa sto placa porez mrskom zapadu, a ne srbiji ili rusiji!?
zato što mu je mama hrvatica...a oni su dušmani srbima i rusima...kužiš?
srbin?Keva hrvatica, cale crnogorac, on placa poraz u Monte Karlu a svi zajedno vape za kosovom...pa Tko je bre on!?
???...austrougar?...čehoslovak?...sovjet?...Jugosloven?
Ne verujem da bi ti nabrojani navijali za hrvatsku...???...austrougar?...čehoslovak?...sovjet?...