Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Kad palite tastature 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
“Uvijek sam djelovao u interesu ruskog naroda i ruske države.
...kako god bilo pa bilo i po tvom...danas se vide rezultati...Ja se jos secam kako su spaljivali zive Ruse u pozoristu u Odesi.
A Klutin nije prstom mrdnuo
Jak je na recima. Bas jak.
da 2014Ja se jos secam kako su spaljivali zive Ruse u pozoristu u Odesi.
A Klutin nije prstom mrdnuo
Jak je na recima. Bas jak.
.danas se vide rezultati...
da u hrvatskoj su pjevali - spasiba russia https://www.youtube.com/watch?v=2ua1WB-fovQLjubisa Ristic: "Rusija je najveci krivac za raspad SFRJ. Rusija pomogla da se Hrvatska i Slovenija odvoje i da se Nemacka ujedini."
I jos dosta toga zanimljivog je receno u ovom video klipu: Studio je kljucao, a rusobudala Zarkovic je skicao!
da u hrvatskoj su pjevali - spasiba russia
to sam isto cuoKaze Ljubisa, da su Rusi i Nemci zajedno rasturili SFRJ, a da su se ameri posle ukljucili.
I ja sam to cuo ranije, ali nikada od tako velikog rusofila koji je bio tako blizu tadasnjih dogadjaja.to sam isto cuo
koji rusofilac?I ja sam to cuo ranije, ali nikada od tako velikog rusofila koji je bio tako blizu tadasnjih dogadjaja.
Pa Ljubisa Ristic.koji rusofilac?
Ko je on ja od 1973 ne zivim na balkanPa Ljubisa Ristic.
Za naivne i glupave amerika je bila i na suncu....pre vise od 50 godina bili na Meseca a sada nemaju ni satl da izadju iz atmosfere vec se koriste ruskim,mozda se sada nesto promeni sa ovih par privatnih kompanija,inace Kina je rekla nakon spustanja njihove letelice na mesec da ce snimiti mesto spustanja Apola i gde bi trebala biti zastava ali od toga nista,opet pao neki dogovor kao sa SSSR za sletanje na mesec....Kako komentarises rezultate Svemirske trke
Naime Rusija jos nije uspela da posalje nijednog coeka na Mesec. Doduse ni nemaju para za to. Nece ih ni imati u skorije vreme
Amerika bila 6 puta. Uskoro otvaraju turist travel za Mars
Evo matori, da ti ne prepricavam: https://sr.wikipedia.org/sr/Ljubiša_RistićKo je on ja od 1973 ne zivim na balkan
Rusija je potpuno normalna država.
Da, Rusi su zestoko naivni i glupavi jer su im cestitali sletanje na Mesec.Za naivne i glupave amerika je bila i na suncu....pre vise od 50 godina bili na Meseca a sada nemaju ni satl da izadju iz atmosfere vec se koriste ruskim,mozda se sada nesto promeni sa ovih par privatnih kompanija,inace Kina je rekla nakon spustanja njihove letelice na mesec da ce snimiti mesto spustanja Apola i gde bi trebala biti zastava ali od toga nista,opet pao neki dogovor kao sa SSSR za sletanje na mesec....