Volim da pozmazem ljudima, to svi znate. Tako sam odlucila da pomognem da se jedan bracni par ponovo zblizi. Pokusacu da budem diskretna, jer su mi to jako dragi priiajtelji, ali, nazalost, dogodilo se to da su se oni zbog medjusobnog nerazumevanja razisli. Taj covek i ta zena su bili moji jako dobri prijatelji. Bas sam bila bliska sa njihovom porodicom. i decom, koja me prosto obozavaju. Oni imaju troje ili cetvoro dece, jos nisam pohvatala to trece ili cetvrto, a imaju najstarijeg sina, koji je debeo i dosadan i koji mi se nabacuje i stalno se beci. Cerka im je krenula stranputicom, jer je ljubomorna na mene, a stalno menje momke i uzasno se oblaci. Ovo jedno ili dvoje su slatki i obozavaju me. Pre par godina, ja sam saznala da zena tog mog prijatelja prosto gusi njega, a ona je bila moja najbolja drugarica. Ja sam shvatila da njihov brak nije uspesan i pokusala sam da pomognem. On se zaljubio u jednu devojku, koja stvarno ima stila, iskrena, ljubazna, postena, Moderna, dobra, neiskvarena, ljupka, altrusitkinja, cak i nevina, pobozna, mirna, pomalo stidljiva, cestita, zgodna, popularna, dskretna, suptilna, sofisticirana i istancanog ukusa za modu, itd. Devojka je bila cistog srca i onda je dala stan da ga njegova zena sa decom koristi. I jos uvek ga koriste. On je bio u vezi sa njom oko 11 meseci i nije hteo da se razvodi, odn. otezao je. Kada su raskinuli, ona je otisla u Italiju, a on je dosao za njom. Posle su nesto pokusali ponovo, ali je ona nasla jednog njegovog komsiju sa djipom iz Nemacku i tako d aje to bio kraj veze. Ja sam shvatila, posto sam videla da je u vezi sa nekom bezveznom devojkom, koja ima trista kila i bubuljice, da oni ipak, treba da budu zajedno, jer imaju troje ili cetvoro dece zajedno.
Kako da pomognem ovom paru da prebrode svoja nerazumevanja? Pitala sam neke drugarice i one su davale neke zlobne komentare, ali ja mislim da je ljubav najvaznija. Dakle, sta mislite o tome?