Ponovo brak

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Volim da pozmazem ljudima, to svi znate. Tako sam odlucila da pomognem da se jedan bracni par ponovo zblizi. Pokusacu da budem diskretna, jer su mi to jako dragi priiajtelji, ali, nazalost, dogodilo se to da su se oni zbog medjusobnog nerazumevanja razisli. Taj covek i ta zena su bili moji jako dobri prijatelji. Bas sam bila bliska sa njihovom porodicom. i decom, koja me prosto obozavaju. Oni imaju troje ili cetvoro dece, jos nisam pohvatala to trece ili cetvrto, a imaju najstarijeg sina, koji je debeo i dosadan i koji mi se nabacuje i stalno se beci. Cerka im je krenula stranputicom, jer je ljubomorna na mene, a stalno menje momke i uzasno se oblaci. Ovo jedno ili dvoje su slatki i obozavaju me. Pre par godina, ja sam saznala da zena tog mog prijatelja prosto gusi njega, a ona je bila moja najbolja drugarica. Ja sam shvatila da njihov brak nije uspesan i pokusala sam da pomognem. On se zaljubio u jednu devojku, koja stvarno ima stila, iskrena, ljubazna, postena, Moderna, dobra, neiskvarena, ljupka, altrusitkinja, cak i nevina, pobozna, mirna, pomalo stidljiva, cestita, zgodna, popularna, dskretna, suptilna, sofisticirana i istancanog ukusa za modu, itd. Devojka je bila cistog srca i onda je dala stan da ga njegova zena sa decom koristi. I jos uvek ga koriste. On je bio u vezi sa njom oko 11 meseci i nije hteo da se razvodi, odn. otezao je. Kada su raskinuli, ona je otisla u Italiju, a on je dosao za njom. Posle su nesto pokusali ponovo, ali je ona nasla jednog njegovog komsiju sa djipom iz Nemacku i tako d aje to bio kraj veze. Ja sam shvatila, posto sam videla da je u vezi sa nekom bezveznom devojkom, koja ima trista kila i bubuljice, da oni ipak, treba da budu zajedno, jer imaju troje ili cetvoro dece zajedno.
Kako da pomognem ovom paru da prebrode svoja nerazumevanja? Pitala sam neke drugarice i one su davale neke zlobne komentare, ali ja mislim da je ljubav najvaznija. Dakle, sta mislite o tome? :heart:

:heart:Volim da pozmazem ljudima, to svi znate. Tako sam odlucila da pomognem da se jedan bracni par ponovo zblizi. Pokusacu da budem diskretna, jer su mi to jako dragi priiajtelji, ali, nazalost, dogodilo se to da su se oni zbog medjusobnog nerazumevanja razisli. Taj covek i ta zena su bili moji jako dobri prijatelji. Bas sam bila bliska sa njihovom porodicom. i decom, koja me prosto obozavaju. Oni imaju troje ili cetvoro dece, jos nisam pohvatala to trece ili cetvrto, a imaju najstarijeg sina, koji je debeo i dosadan i koji mi se nabacuje i stalno se beci. Cerka im je krenula stranputicom, jer je ljubomorna na mene, a stalno menje momke i uzasno se oblaci. Ovo jedno ili dvoje su slatki i obozavaju me. Pre par godina, ja sam saznala da zena tog mog prijatelja prosto gusi njega, a ona je bila moja najbolja drugarica. Ja sam shvatila da njihov brak nije uspesan i pokusala sam da pomognem. On se zaljubio u jednu devojku, koja stvarno ima stila, iskrena, ljubazna, postena, Moderna, dobra, neiskvarena, ljupka, altrusitkinja, cak i nevina, pobozna, mirna, pomalo stidljiva, cestita, zgodna, popularna, dskretna, suptilna, sofisticirana i istancanog ukusa za modu, itd. Devojka je bila cistog srca i onda je dala stan da ga njegova zena sa decom koristi. I jos uvek ga koriste. On je bio u vezi sa njom oko 11 meseci i nije hteo da se razvodi, odn. otezao je. Kada su raskinuli, ona je otisla u Italiju, a on je dosao za njom. Posle su nesto pokusali ponovo, ali je ona nasla jednog njegovog komsiju sa djipom iz Nemacku i tako d aje to bio kraj veze. Ja sam shvatila, posto sam videla da je u vezi sa nekom bezveznom devojkom, koja ima trista kila i bubuljice, da oni ipak, treba da budu zajedno, jer imaju troje ili cetvoro dece zajedno.
Kako da pomognem ovom paru da prebrode svoja nerazumevanja? Pitala sam neke drugarice i one su davale neke zlobne komentare, ali ja mislim da je ljubav najvaznija. Dakle, sta mislite o tome?
cico treba mi 5 soma e do prvog
xheart.gif.pagespeed.ic.8dIAPDhRF71-3_xtzi62.png

Spreči svakoga ko bi pokušao da daje zlobne komentare !
Ljubav to ne zaslužuje.

A, ova sa bubuljicama nije vredna pomena.
Ako zanemarimo što ima trista kila, sigurno nije rešenje za tvog prijatelja !

Decu obavezno prebroj, kad ti se ukaže prilika.
Možda ih ima i više od četvoro, ali ti nisi primetila.
Zato što se vrzmaju po ormarima i ispod kreveta....

Nastavi da izgaraš na tom humanom poslu, uloži sav napor da se sastave ponovo.

Pokusavam da zaobidjem zlobne komentare, ali oni su uvek tu. Pomislila sam da kao politicari treba da napravim neku kratkorocnu (da se to ne otegne) strategiju i da oni ponovo budu zajedno. Juce sam rekla toj drugarici, koja treba da se ponovo uda, da treba da sve zaboravi, jer, ipak, oni imaju cetvoro (potvrdjeno) dece. To sto sam ja bila u vezi sa njim nije nista bitno. Ipak, je njihov brak nesto sto je obelezilo njen zivot. Oni su bili 20 godina u braku i sasvim je normalno da dodje do neke svadje ili nekog problema. To sto se on sada zalepio za tu neku debeljuci nije bitno, samo govori da i moja drugarica ima sanse kod njega, jer je i ona buckasta. Otici cu sutra kod njega kao slucajno. Prolazicu pored njegove zgrade i onda cu kao svratiti i reci da treba da se taj brak ponovo uspostavi. Bas sam ponosna na sebe. :) :heart:

Cicika, vreme ti je da Pomognes sama sebi Prvo, pa tek onda nekome drugome.
Tako fini curicak, a nikako da se skrasi, vec obigrava ki macka oko slaninice, i nikako da "zagrize",:eek:

E, imam decka i ne treba da pomazem sebi. Jednostavno zelim da pomognem svojim prijateljima. Moja zlobna drugarica Maca, kaze da nad prosutim mlekom ne treba plakati i mene okrivljuje za razvod, a ja nisam uopste kriva. Ja sam samo htela da pomognem njima, ako nesto nije u redu, da se popravi. Ja ne volim kada ljudi pate.:heart:

Back