Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Originalni budizam su kreirali Sirius B i Plejadejci. Nisam pristalica budizma ali tako je.
kako budisti shvataju Svemir?
tj njegov pocetak i razvoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Originalni budizam su kreirali Sirius B i Plejadejci. Nisam pristalica budizma ali tako je.
reinkarnacija je nešto što je potpuno logično,dakle verujem u reinkarnaciju...
čak imam i neku svoju teoriju da je moguće roditi se ponovo ne samo u drugom obliku,već i u drugom vremenu,odnosno u dalekoj prošlosti ili dalekoj budućnosti...
hmmm...ima jena poslovica koja kaze ; pazi sta zelis jerbo mos se desit da to i dobijes...ili tako nekako...
elem, nadam se da si upoznat sa "svim aspektima andjeoske anatomije"...
btw
evo, ja bi da se vratim kao krofna, glazirana cololadom (min 70% kakaa) ili neko fino pecivo...pa koristim priliku da zamolim postavljaca teme da doda kategoriju "peciva, kolaci & licitarski proizvodi" u ovu "maestralno" zamisljenu anketu...
hvala unaprijed.![]()
Hm... izostavio si dusuA sta si sada?
Samo ugljovodonici koji su pokretani energijom koje zraci Sunce:
A sta si sada?
Samo ugljovodonici koji su pokretani energijom koje zraci Sunce.. Elementi i energija..
Nize i vise manifestacije i oblike vremana/prostora i energije/materije ..
Usput, polovina forumasa nit zapocinju recenicu velikim slovom, niti zavrsavaju tackom.
Neki, -pisu- 1 'ovako' neJasno.. >> Zbog toga ne vredi traziti nekom gramaticke greske. :wink:
Ja sam se odlucila za Energetsko Bice, jer smatram da je covek ili bilo koji oblik materijalnog sveta i telesnog bistvovanja cisto ogranicenje, koje se prevazilazi izlaskom iz materije. Znaci ja bih da se oslobodim i uznapreduejm![]()