Ponosni na sebe

Generalno sam uvek ponosan na sebe, ali posebno ponosan sam bio 25.3.2007 kada sam položio za 2.dan u aikido veštini i kada mi je ispitna komisija (koja se sastoji od jednog 6-og, dva 5-a i jednog 4-og dana) rekla da bolji ispit skoro nije videla...
Eto...

Malopre mi je jedna osoba rekla da je ponosna na sebe - što je vest o nekom propalom poslu primila mirno, iako je u njega uložila toliko nada i vremena. Ponosna je što se nije iznervirala i nije očajavala.
Bilo mi je tako simpatično, morala sam odmah da dođem i napišem ovde...

Pa stvarno nikada nisam nesto posebno bila ponosna na sebe. Nekako mi je sve to licilo na normalan sled dogadjaja. Sada shvatam koliko je cela ta prica ponosa ustvari dokazivanje roditeljima da mozemo da uspemo. Ali evo odkako sam porasla i nemam tu neku podsvesnu ideju dokazivanja roditeljima necu reci isklisiranu stvar da sam ponosna sto sam rodila dete, recicu da sam ponosna na sebe sto sam naucila jezik za godinu dana i da super pricam. Eto

Juce sam bio ponosan na sebe, kad sam obrisao sve pesme od Britney sa telefona, i to pred najboljim drugom! On je ne voli, a meni bilo zao njega, pa iako obozavam Britney, ja obrisao sve pesme... inace krele mi nije ni hvala rekao (toliko o mom "savrsenstvu" :lol: )

Ponosna sam kad govna oko sebe sateram i rasteram,kad im se direktno obratim,a oni mule,neznaju da plivaju u cistim vodama,sto mogu uvek da stanem iza svojih dela,kad resim ogrooomaaan problem,pa kazem idemo dalje,

Ponosna sam kad govna oko sebe sateram i rasteram,kad im se direktno obratim,a oni mule,neznaju da plivaju u cistim vodama,sto mogu uvek da stanem iza svojih dela,kad resim ogrooomaaan problem,pa kazem idemo dalje,

Zadnji put sam bila ponosna na sebe kada sam videla kako sam ispala na maturskim slikama!!!!

A inace sam ponosna na sebe kada odgovorim nekoj guski koja misli da je popila svu pamet ovog sveta i govori mi kako sam ja niko i nista i pojma nemem o zivotu!

giska_sa:
Generalno sam uvek ponosan na sebe, ali posebno ponosan sam bio 25.3.2007 kada sam položio za 2.dan u aikido veštini i kada mi je ispitna komisija (koja se sastoji od jednog 6-og, dva 5-a i jednog 4-og dana) rekla da bolji ispit skoro nije videla...
Eto...
Bravo, majstore! Cestitam... 8) 8) 8)

Back