ponos

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
al ne onaj.
zašto se smatra da su velike sise ili sikspek na stomaku
po pravilu za ponos i treba ih otkrivati i eksponirati
90 posto zena i muskaraca pozira s tim atributima
nije li to malo - maloumno

То је адут који си добио/ла и то је то.. Као што нпр већина куроња лети носе купаће гаће, ја нпр морам скафандер, ал јееееееебеш га. хахаха

Za mene je sve sto je ukusno i umereno - za pokazivanje, a da nije vulgarno,... opet zavisi i gde je cemu mesto...

Ako cemo o estetici glasam za cvrste prirodne grudi osrednje velicine, izrazenu oblu cvrstu zadnjicu i duze noge kod zene, kao i skladnu misicavost kod muskarca, sa naglaskom da su uzak struk i bokovi kod muskarca po meni mnogo bitniji nego, sto se kaze, cista "napucanost".... i tako ima jos tu svega po malo...:)

Nekome su silikonske sise oruđe za zarađivanje,pa to okači u CV :lol: oš ako se nalepi dobra preporuka od prethodnog poslodavca eto sreće :rotf:
Sad ozbiljno: fizička lepota je dar, kao i neki drugi darovi, ne vidim ništa loše u prijatnoj spoljašnjosti. Ali ako je bio kome to jedini i glavni adut za bilo šta-naravno da je jadno i izgleda kao slamka za koju se davljenik drži.

Pa ja sam za nudizam, tako da sto se mene tice svako ko sta ima treba da i slobodno pokaze. Ne samo zene, nego i muskarci. Ako izadjes napolje imas alatku, nemoj da ga rolas u gace, lepo ga pusti na slobodu, cak mozes i neki dodatan ulozak da stavis dole , i neke rastegljive pantalone. Pa kada god pricas sa nekom zenskom osobom, slobodno se onako isprsi...a pravi se kao da pricate o kometama.

Mislim da je nudizam dobra stvar. Svi bi se jos od malena navikli na nago telo suprotnog pola. Taman kada dodjes u zrele godine, to je nesto sasvim normalno za tebe. Ne bi imali problem sexualne frustriranosti, prerane ejakulacije, frigiditeta, i sl...

al ne onaj.

Pa sad... Nije pametno ni da se ja slikam pokraj diplome koju sam stekao, jer nije na ceni, a i glupo je svakako ali eto, sise i pločice su izgleda garancija za obezbeđivanje toplog doma, a ne diploma i rad.

al ne onaj.
pa zavisi koji efekat zelis da postignes. ako zelis sebe da svedes na nivo mesa u svakom trenutku i pred svakim....onda ces upravo to da radis. mene licno navodi da se zapitam ima li ovaj duduk jos nesto i u glavi ili se spremio za meat market.svakodnevni :lol: svaka cast za lepo telo, ali kad neko samo na tome insistira...truleks :neutral:

Spoljasnja lepota se primecuje, oni kojima je podarena prvi upadaju u oci za razliku od onih koji je nemaju, ko to ume da koristi dobro prolazi u zivotu. I drugi kvaliteti se lakse isticu ako postoji fizicka lepota, pamet, postenje, plemenitost, vrednoca itd., itd., se slepaju uz lepotu.

Back