"Ponoš za nato kaže nikad ne reci nikad - meni je sve jasno" Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja nato alijanse

Шта има девојка која се инати силоватељу? Најбоље да га замоли да је сачека да обуче секси веш и штикле? Овај ће више да се успали па ће краће да траје. А и боље да му понуди оралну завршницу, да случајно не затрудни? Троструки бенефит за њу, јер још ће да избегне и батине.
Dali si ti toliko obnevideo da na vidiš da je to politika Srbije?
Napisao bih ovde svašta, ali neću. Blam me.

Nikad ne reci nikad je diplomatska izjava a Ljilja je neskriveni sendvičarski bot
"Nikad" ne reci nikad se koristi kad hoćeš da istakneš da je nešto vrlo brzo moguće,tako da neznam šta je tu diplomatski! Diplomatski je ovo što radi Vučići potpisuje sve IPAPe,pušta NATO u Srbiju i ne govori nikom "nikad ne reci nikad"!

Sad si me razočarao. Nikada ne uz ubice našeg naroda,
Tako razmislja glupo dete od 6 godina. Onda najkbolje za Srbiju da se izoluje ko S.Koreja.To je najbolji sistem za zatucanu Srbadiju.

"Nikad" ne reci nikad se koristi kad hoćeš da istakneš da je nešto vrlo brzo moguće,tako da neznam šta je tu diplomatski! Diplomatski je ovo što radi Vučići potpisuje sve IPAPe,pušta NATO u Srbiju i ne govori nikom "nikad ne reci nikad"!
To sto radi Vucic je politika koja vodi ka tome da ce na kraju Srbija da izduva na svim stranama.

Tako razmislja glupo dete od 6 godina. Onda najkbolje za Srbiju da se izoluje ko S.Koreja.To je najbolji sistem za zatucanu Srbadiju.
Najbolje da se učlanimo u NATO, sada kada rat sa Rusijom samo što nije počeo, a ovima treba budala ko Švabonjama za istočni front! Neka hvala, u tom slučaju bolje da ostanemo izolovani ko S. Koreja!

Dali si ti toliko obnevideo da na vidiš da je to politika Srbije?
Napisao bih ovde svašta, ali neću. Blam me.
Не видим. Србији је тренутно одлично јер се тренутно нико не бави њоме. Агресија је сада на истоку.

Неулазак у НАТО пакт није никаква изолација. На свету има више људи и држава које нису у НАТО и ЕУ него оних што јесу.
Од чега се то па изолујемо? Права да морамо да купимо њихово наоружање? Права да можемо без визе да идемо да трошимо паре у њиховим државама? Баш им хвала на томе. Не мора.

Е Љиљана пала си на ниске гране.

Понош је рекао да ова генерација сигурно неће увести земљу у НАТО, а неке будуће не зна се, и додао то филмско "никад не реци никад". Осим тога додао је и да је за Србију најбоља војна неутралност уз сарадњу са обе стране.

Љиљана одрекла си се своје професије, а волео сам да те слушам - некада.

Osim toga rekao je da je posle bombardovanja 1999. godine nezamislivo da narod to prihvati, kao i da od 2008. godine postoji i krupna politička prepreka zbog Kosova.

"Ova vlast je reinkarnacija Šešelja. Mi imamo Šešelja kao osmog putnika."

- Predsednik Ponoš
Počinje drugi film.....Tadića za ministra zdravlja i zdrave pameti?

Неулазак у НАТО пакт није никаква изолација. На свету има више људи и држава које нису у НАТО и ЕУ него оних што јесу.
Од чега се то па изолујемо? Права да морамо да купимо њихово наоружање? Права да можемо без визе да идемо да трошимо паре у њиховим државама? Баш им хвала на томе. Не мора.
Balkan će biti poput Švajcarske, ako ne opet ne zabrljamo....

Vučićevi mediji i botovi su na liniji-Nikad u NATO Ljilja Smajlović samo to i potvrđuje sa druge strane Ponoš je napravio otklon od te ekipe ruso-guza zapravo ali ne na način da mi moramo u NATO i da se on javno zalaže za tako nešto a ne zalaže se samo je rekao nikad ne reci nikad što je i realna stvar niko ne zna kako će se odvijati stvari u budućnosti ostaio je ta vrata odškrinuta i ništa više umesto da ubeđuje Vučićeve botove kako on nije za NATO i da im se pravda tu nešto.

Back