"Ponoš za nato kaže nikad ne reci nikad - meni je sve jasno" Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja nato alijanse

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

"PONOŠ ZA NATO KAŽE NIKAD NE RECI NIKAD - MENI JE SVE JASNO" Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja NATO alijanse​

Ljljana Smajilović je gostujući u emisiji na Prva TV, otkrila šta mislio na Zdravku Ponošui koji kada se spomene NATO on reaguje kao da su nam to prijatelji, a ne oni koji su nas ubijali davne 1999.

- Za mene svaki predsednički kandidat treba da kaže da li je za NATO jer je za mene to eliminatorna stvar! Ponošev odgovor za NATO - nikad "ne reci nikad", meni ne uliva poverenje!" - rekla je Ljiljana Smajlović.

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/ponos-za-nato-kaze-nikad-ne-reci-nikad-meni-je-sve-jasno-ljiljana-ogorcena-ponasanjem-zdravka-ponosa-2022-02-13?utm_source=ShareMedia.rs&utm_medium=widget&utm_campaign=razmena+sadrzaja

Bar što se mene tiče nikada u NATO. Prvo NATO nam je ubijao decu. Drugo NATO se raspada evo vidimo to po ovoj situaciji oko Ukrajne.

- Za mene svaki predsednički kandidat treba da kaže da li je za NATO jer je za mene to eliminatorna stvar! Ponošev odgovor za NATO - nikad "ne reci nikad", meni ne uliva poverenje!" - rekla je Ljiljana Smajlović.
Партизанска посла. Књижице говоре 1000000000 ријечи.

mi moramo da prekinemo praksu kontriranja

i da budemo pametniji , da budemo uz najjace

a kad oni tamo negde daleko izgube prevlast i dodje drugi da bude najjaci

onda da budemo uz njega
Sad si me razočarao. Nikada ne uz ubice našeg naroda,

Nismo. Nismo zvanično.

Званично је и комшијина жена у браку са њим, али ево је сад овде код мене.
Не треба да причамо о ономе шта је званично, него шта се заиста дешава.

Како мислиш да не будемо никад, кад већ јесмо.
Nismo. Štaviše, upravo sad, za vreme Vučića saradnja je veća nego ikad. To nije ono što bi mene radovalo, ali u životu se ne radi samo ono što se voli.
Ponoš je ustvari samo ponovio staru izreku.

Nismo. Štaviše, upravo sad, za vreme Vučića saradnja je veća nego ikad. To nije ono što bi mene radovalo, ali u životu se ne radi samo ono što se voli.
Ponoš je ustvari samo ponovio staru izreku.

Дешава се то да би нас сравнили са бомбама само да смеју. И дешава се то да кад би амерички континент потпонуо као Атлантида, било би питање дана колико би њихови у амбасади у Београду преживели док их не набоду на виле.

А слажем се да је то изузетна сарадња, већа него икад.

Nakon 23 godine možemo se svi složiti, kamo sreće da se to dogodilo.
23 godine lutamo i udaramo inat, prestigla nas sva boranija oko nas.
U suštini otkad se Vučić pojavio u društvenom životu 1991. stvar ide nizbrdo

Nakon 23 godine možemo se svi složiti, kamo sreće da se to dogodilo.
23 godine lutamo i udaramo inat, prestigla nas sva boranija oko nas.

Не лутамо ми нигде, тачно знамо где идемо. А боранија нас престиже јер сарађује са окупаторима Србије. Тако је било и у прошлом рату.

Превише упадаш у ватру. Не може овде нико да буде за НАТО, када НАТО није за нас. То је први проблем.
Vidiš neki nažalost jesu za NATO i tvrde da to što nas je NATO ubijao je prava stvar. Ponoš je jedan od njih.

Sad si me razočarao. Nikada ne uz ubice našeg naroda,
vidi, moras da budes svestan cinjenica

posto je jasno da pravde nema , samo mozes o5 nagrabusiti terajuci kontru

one ribice sto idu uz ajkulu da skupljaju ostatke prezive

zamisli da jedna od njih hoce da ajkuli lupi samar - ne bi je vise bilo

Не лутамо ми нигде, тачно знамо где идемо. А боранија нас престиже јер сарађује са окупаторима Србије. Тако је било и у прошлом рату.
Što mi imamo od inačenja EU i NATO-u? Pola Srbije ima državljanstva okolnih država EU da mogu da pobegnu iz ovakve zemlje "koja zna kamo ide".

Što mi imamo od inačenja EU i NATO-u? Pola Srbije ima državljanstva okolnih država EU da mogu da pobegnu iz ovakve zemlje "koja zna kamo ide".

Шта има девојка која се инати силоватељу? Најбоље да га замоли да је сачека да обуче секси веш и штикле? Овај ће више да се успали па ће краће да траје. А и боље да му понуди оралну завршницу, да случајно не затрудни? Троструки бенефит за њу, јер још ће да избегне и батине.

Ето, решио си проблем женама. Од ове године да те славе 8. марта.

Шта има девојка која се инати силоватељу? Најбоље да га замоли да је сачека да обуче секси веш и штикле? Овај ће више да се успали па ће краће да траје. А и боље да му понуди оралну завршницу, да случајно не затрудни? Троструки бенефит за њу, јер још ће да избегне и батине.

Ето, решио си проблем женама. Од ове године да те славе 8. марта.
I posle ga sa nožem lepo izmasakrira.

"PONOŠ ZA NATO KAŽE NIKAD NE RECI NIKAD - MENI JE SVE JASNO" Ljiljana ogorčena ponašanjem Zdravka Ponoša - ljubitelja NATO alijanse​

Ljljana Smajilović je gostujući u emisiji na Prva TV, otkrila šta mislio na Zdravku Ponošui koji kada se spomene NATO on reaguje kao da su nam to prijatelji, a ne oni koji su nas ubijali davne 1999.

https://www.srbijadanas.com/vesti/info/ponos-za-nato-kaze-nikad-ne-reci-nikad-meni-je-sve-jasno-ljiljana-ogorcena-ponasanjem-zdravka-ponosa-2022-02-13?utm_source=ShareMedia.rs&utm_medium=widget&utm_campaign=razmena+sadrzaja

Bar što se mene tiče nikada u NATO. Prvo NATO nam je ubijao decu. Drugo NATO se raspada evo vidimo to po ovoj situaciji oko Ukrajne.
Е Љиљана пала си на ниске гране.

Понош је рекао да ова генерација сигурно неће увести земљу у НАТО, а неке будуће не зна се, и додао то филмско "никад не реци никад". Осим тога додао је и да је за Србију најбоља војна неутралност уз сарадњу са обе стране.

Љиљана одрекла си се своје професије, а волео сам да те слушам - некада.

Back