"PONOS" U WC ŠOLJI....

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Peruanka Hulija Munjoz Huaman (41),saznavši da je ljubavnik vara nožem odsekla "ponos"
46-godišnjem Ramonu Ariasu.
Skrnavljenje se odigralo u jednom hotelu u Limi,dok je nesrećni čovek spavao.
Zatim je odsečeni penis bacila u WC šolju.

Ako Srpkinje počnu da primenjuju takav recept, brzo će biti zapušena gradska kanalizacija !

A, forumašice ...?
Biste li mogle učiniti "svom" čoveku tako šta ?

Poslednja izmena:
Peruanka Hulija Munjoz Huaman (41),saznavši da je ljubavnik vara nožem odsekla "ponos"

Ako Srpkinje počnu da primenjuju takav recept, brzo će biti zapušena gradska kanalizacija !

A, forumašice ...?

E pa drugaciji je tamo temperament, nije to isto. Mi Srpkinje smo kroz vekove naucile da budemo vecno druge pa cak i ako je veran onda smo mu u srcu tek iza njegove majke ili sestre a onda iza kcerke i tako...Srpkinja je skromna zena naucena da trpi i postuje. :)

E pa drugaciji je tamo temperament, nije to isto. Mi Srpkinje smo kroz vekove naucile da budemo vecno druge pa cak i ako je veran onda smo mu u srcu tek iza njegove majke ili sestre a onda iza kcerke i tako...Srpkinja je skromna zena naucena da trpi i postuje. :)

Osim za jug, a posebno Niš.
Tamo fiknu,pa ga frljnu u Nišavu !
Bila 2-3 slučaja,onomad....

Ova budaletina je imala sansu....

Bobbitt_Uncut.jpg

A, forumašice ...?
Ma one su gadljive, ne smeju ni kokošku da zakolju......

A, forumašice ...?
Morbidno :eek: A što bih sekla...:think: Bezveze:manikir: Ja bih potražila drugog. :zper: I što bi punile gradsku kanalizaciju...pa da ostanemo bez vašeg "ponosa"! Ni Srpkinje nisu više "njanje" pa da se zadrže na jednom...

Morbidno :eek: A što bih sekla...:think: Bezveze:manikir: Ja bih potražila drugog. :zper: I što bi punile gradsku kanalizaciju...pa da ostanemo bez vašeg "ponosa"! Ni Srpkinje nisu više "njanje" pa da se zadrže na jednom...

Daco..ćao..možda me se sećaš, ako ne ne bitno..pozzz za tebe....za gradsku kanalizaciju si u pravu, mada tamo prolaze i veće stvari, do zapušenja ne bi došlo...u svakom slučaju ne preporučujem....i grehota bre..

Daco..ćao..možda me se sećaš, ako ne ne bitno..pozzz za tebe....za gradsku kanalizaciju si u pravu, mada tamo prolaze i veće stvari, do zapušenja ne bi došlo...u svakom slučaju ne preporučujem....i grehota bre..
Eeeee ćao Goti:bye: ...kako da te se ne sećam sapatnice moja! :sad2: Hvala na pozdravu, uzvraćam i drago mi da smo se opet srele na "Krsti". Nije me bilo neko vreme. Malo ću da krstarim :metla: da vidim imali još ko od starog društva ;) ( izvinjenje postavljaču teme... ja svoj komentar već dala)

A, forumašice ...?
čekaj bre...kako je on to spavao da ne oseti dok mu neko seče ******...:eek:

Back