Понижавање Србије: Тамара Вучић у Кијеву: Срела се с брачним паром Зеленски

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1694176139962.png

Понижавање Србије – Тамара Вучић у Кијеву: Срела се с брачним паром Зеленски ФОТО

Супруга председника Србије Александра Вучића, Тамара, учествовала је на самиту првих дама и господе у Кијеву.

tamara, vucic, kijev

1694176590122.png

07.09.2023.

“Самит првих дама и господе у Кијеву прилика је за бројне сусрете на маргинама“, написала је тим поводом Тамара Вучић на свом Инстаграм налогу.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Tamara Vučić, Volodimir Zelenski

Она се том приликом срела са председником и првом дамом Украјине, Володимиром и Оленом Зеленском, затим, првом дамом Естоније Сирие Карис, партнером председнице Словачке Јурајем Ризманом, као и са супругом председнице Словеније Наташе Пирс Мусар, Алешом Мусаром.

link

Није ово понижење за Србију већ за кремљофиле који су гласали за СНС и Чипуљчанина. Многима од њих сада није добро. Па зар то није фантастично?!

Pogledajte prilog 1406789

Понижавање Србије – Тамара Вучић у Кијеву: Срела се с брачним паром Зеленски ФОТО

Супруга председника Србије Александра Вучића, Тамара, учествовала је на самиту првих дама и господе у Кијеву.

tamara, vucic, kijev

Pogledajte prilog 1406792

07.09.2023.

“Самит првих дама и господе у Кијеву прилика је за бројне сусрете на маргинама“, написала је тим поводом Тамара Вучић на свом Инстаграм налогу.

Tamara Vučić, Volodimir Zelenski

Она се том приликом срела са председником и првом дамом Украјине, Володимиром и Оленом Зеленском, затим, првом дамом Естоније Сирие Карис, партнером председнице Словачке Јурајем Ризманом, као и са супругом председнице Словеније Наташе Пирс Мусар, Алешом Мусаром.

link

Није ово понижење за Србију већ за кремљофиле који су гласали за СНС и Чипуљчанина. Многима од њих сада није добро. Па зар то није фантастично?!

U crnom...
Satanistkinja...

...

Маскировка. Зна се на којој страни је срце наших власти.

А дупе се окреће по потреби...

Ne bi me iznenadilo da CIA napravi false flag napad i da onda time preokrecu javno mnjenje Srbije...kao eto zli Rusi zbombali Kijev i Tamaru u Kijevu...sad moramo uvesti sankcije...

CIA je to...zlo sveta...

...

Ne bi me iznenadilo da CIA napravi false flag napad i da onda time preokrecu javno mnjenje Srbije...kao eto zli Rusi zbombali Kijev i Tamaru u Kijevu...sad moramo uvesti sankcije...

CIA je to...zlo sveta...

...

ЦИА...Аллах на небу, ЦИА на земљи.

Pogledajte prilog 1406789

tamara, vucic, kijev

Pogledajte prilog 1406792

07.09.2023.

“Самит првих дама и господе у Кијеву прилика је за бројне сусрете на маргинама“, написала је тим поводом

Da li je domacin prisutnima odsvirao nesto od Bramsa na qrcoklaviru?

CIA je to...zlo sveta...

...
Rusi su zbombali Kijev već dosta puta, kao i mnoge druge ukrajinske gradove.
FSB nije zlo?

CIA je to...zlo sveta...

...
Ција није убила толико православаца као КГБ, чак ни стоти део...

Свако ко је слушо КГБ прошо је ко Руси 1917, Ирачани 2000, Либијци 2010, ми 45те и сл...

Та Тамара Вучић је узгред Главни,одговорни Фонда за децу ометену у Развоју(болесну децу), где се Скупштина толико труди да изгласа нека баснословна Средства.

Опет Корупција и опет сукоб Интереса.

Мени је жао што ће Тамара да заврши,онако као њен Супружник.

Back