Kako se krade u Americi: Racun za hotelski boravak senatora Lindzi Grahama u Kijevu iznosio je neverovatnih 411.000 dolara

Nema vecih lopina od americkih z:D

Ovi nasi Sojici su totalni amateri za njih z:D

У Америци још увијек не важи она стара српска изрека: СНАЛАЖЉИВ, СПОСОБАН = отео, украо, слагао, преварио, заебао

Ми јесмо тотални аматери у свему осим у "сналажљивости и способности". Ту смо јачи од Америке целе, "Ал ни метар мога корумпираног села Америка цела..." :whistling:

Ovo mi kazuje da namerno kao ne znas nase lopove.....pa ovo je sica za nase lopove, ovo je mesec dana hotela, a nasi lopovi proknjize ovo za 3 dana hotela...

Moja greska, , nisam obratio paznju na pridev, NASI ...tako da mozda vasi lopovi nisu ovako smeli , ali ovi nasi lopovi , jesu...
Ми се не хвалимо демократијом и одговорним располагањем средствима.

За оне који се хвале тиме и којечим још... 400 000 долара за дан или два... Па то је заиста превише.

Свакако ћу ја подржати ред и морал, али далеко смо ми до тога.

Ми се не хвалимо демократијом и одговорним располагањем средствима.

За оне који се хвале тиме и којечим још... 400 000 долара за дан или два... Па то је заиста превише.

Свакако ћу ја подржати ред и морал, али далеко смо ми до тога.
зашто се Срби понашају пристојно на туђем терену а на своме као крмад? :think:

Čudno platine kako nisi iz svog bogatog arsenala nisi iznašao neko besmisleno opravdanje 🤔
Питаш конзервативног монархисту који се залаже за висок морал као прву меру коју треба спровести, да би се друштво као такво излечило.

зашто се Срби понашају пристојно на туђем терену а на своме као крмад? :think:
Зато што тамо негде закони важе, а код нас "знаш ти ко сам ја", "знам начелника/.../../..."

Са тачним и јасним примењивањем закона ова власт нема баш ништа, а није се ни опозиција прославила, ни случајно.

Питаш конзервативног монархисту који се залаже за висок морал као прву меру коју треба спровести, да би се друштво као такво излечило.
ja kad cujem monarhisti - pomislim na onu patku udbe POKS , nekadasnje draskovicevce, i prisere mi se

duzno izvinjenje gospodine ako ste izvan tog poks kaveza...

Зато што тамо негде закони важе, а код нас "знаш ти ко сам ја", "знам начелника/.../../..."

Са тачним и јасним примењивањем закона
to traze studenti i narod uz njih
ова власт нема баш ништа,
a kako bi ona krali toliko , ako bi postojala odgovornost koju bi sprovodile funkcionalne institucije ...
а није се ни опозиција прославила, ни случајно.
ista gofna, jedna kuhinja, sistem kurta murta, titoisticka banda svi skupa

ja kad cujem monarhisti - pomislim na onu patku udbe POKS , nekadasnje draskovicevce, i prisere mi se

duzno izvinjenje gospodine ako ste izvan tog poks kaveza...
Нисам члан ничега.

Мени се систем монархије много више свиђа од ове карикатуре од републике коју имамо у пракси.
Неко старо време, са ондашњим навикама... Време када су Србију звали Америком, због добрих пословних прилика и усељавања у њу са свих страна.
Без обзира што су политичари и тада правили брљотине, тада су барем владе падале када се утврди иста.

Нисам фанатични рекламер било ког имена које би требало поставити за краља.

Док обришемо трагове југословенизма и комунизма... То ће дати барем неку основу за оздрављење друштва.

Mašta radi svašta. Kada je sloba pao moja baba je rekla: eee sad će da bude kao u doba kraljevine, bogati će da se bogate još više i uživaju a sirotinja će da crkava od boleština i gladi. A bila sudija živela i u kraljevini i sfrj nikad član komunista :mrgreen:

Kome verovati? Romantičnom aristokrati ili svojim precima koji su ostavili kosti na solunskom frontu? 🤔

Нисам члан ничега.

Док обришемо трагове југословенизма и комунизма... То ће дати барем неку основу за оздрављење друштва.
:heart:

Са тачним и јасним примењивањем закона ова власт нема баш ништа, а није се ни опозиција прославила, ни случајно.
Зашто је то тако?
Није баш да су Срби на другоме терену све најбољи примјерци људског рода али углавном понашају се пристојно, поштено, добро раде итд.

Да, добро си то примјетио "ко сам ја". Одкуда та надувеност?? Обично јако малиб људски и сваки други потенцијали. Мени је то ишло на живце одкад памтим.

Шта ме боли К. "ко си ти" и "ко је тај други усранко ко и ти"!

Mašta radi svašta. Kada je sloba pao moja baba je rekla: eee sad će da bude kao u doba kraljevine, bogati će da se bogate još više i uživaju a sirotinja će da crkava od boleština i gladi
baba hrvatica ?
. A bila sudija živela i u kraljevini i sfrj nikad član komunista :mrgreen:
kako da ne
ne bi prismrdela sudu kamoli sudiji da nije bil clan titoisticke bande
Kome verovati? Romantičnom aristokrati ili svojim precima koji su ostavili kosti na solunskom frontu? 🤔
uzdize se srbija, gledaj....

Нисам члан ничега.

Мени се систем монархије много више свиђа од ове карикатуре од републике коју имамо у пракси.
Неко старо време, са ондашњим навикама... Време када су Србију звали Америком, због добрих пословних прилика и усељавања у њу са свих страна.
Без обзира што су политичари и тада правили брљотине, тада су барем владе падале када се утврди иста.

та такозвана монархија је увелико доприњела 90% зала посље ње.

Crnogorka. O još kako u srcu šumadije, nijednu presudu joj nisu oborili 🤗
Црногорци су окупирали Србију (заједно са Босанцима). И не чудиме кад све у својим рукама држите а србијански домородци су по нижени! 🤬

та такозвана монархија је увелико доприњела 90% зала посље ње.
Gleda ove novokomponovane romantične ljubavne serije pa mu sve toplo oko srca. Realnost je da su svi srbi izginuli na solunskom frontu.

Back