tuga_i_opomena
Početnik
- Poruka
- 37
Koliko ste ponistili ispita na fakultetu? Da li to treba raditi, i koliki vam je prosek?
PozZ
PozZ

Sta studiras?zvoncica86:razmišljala sam o ovome i pretpostavljam da ne bih poništila ocenu sa ispita. imam 12 ispita sad u prvoj godini i samo želim da ih položim,kakva god bila ocena...
imam 12 ispita sad u prvoj godini i samo želim da ih položim,kakva god bila ocena...
i ja isto imam 12 ispita i ne pada mi na pamet da ponistavam neki.
meelosh_bg:Jesam ponistio 3-4 ispita i nije to tako lose... Treba imati prijateljski stav, tipa "voleo bih da spremim ovo bolje, pa da ponovo polazem kod vas" ili nesto slicno, uz sve osmeh, i onda se niko nece ljutiti niti cete navuci bes, a sto je jos vaznije - profesor ce biti svestan da ste neko ko nije zadovoljan niskom ocenom i imace to u vidu kada vas sledeci put bude ispitivao. Ako ste vi korektni, bice i oni korektni prema vama.
Minka:cao ljudi, ja se slazem sa vecinom oko toga da ne treba ponistavati.... Ja sam na kraju ekonomskog fakulteta a da sam ganjala pravdu, kad god sam za to osetila potrebu, ko zna da li bih ikada do ovde dogurala. Gledajte samo napred, ocene su samo tvoja licna satisfakcija....pozdrav
kvarc:Do sada nisam ponistavala ispite, ali nisam ni imala potrebe. Nisam pristalica 6 u indeksu, ali smatram da ako postje ispiti koji vam ne idu, da je 6 sasvim prihvatljivo rešenje. U ostalom, moje dosadašnje iskustvo govori da ocene nisu merilo znanja. Ja imam koleginicu koja upisuje samo 9 i 10, ali ni slučajno nemojte da je pitate nešto u vezi ispita koje je položila, doživećete veliko razocarenje, jer nećete u njenom znanju naći te očene.